reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

martusia głowa do góry:) jestem z Tobą:p u mnie -7 po porodzie, potem jeszcze -1 i teraz jakby nie patrzeć ta jedyneczka raz jest raz jej nie ma. Ale ogólny rozrachunek -3.5.
Moje maleństwo juz w ogóle nie lubi leżeć i spać dłużej niż 5 minut. a na rękach to najlepiej na półsiedząco...
masakra, dwie nocki sama z krzykaczką. ale jak tu nie kochać jak nawet krzycząc mnie rozbraja:)

reklama
Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi:) Co ja bym bez was zrobiła:)
Fakt w lumpkach można fajne rzeczy dostać ale trzeba mieć albo znajomości albo przychodzić w dzień dostawy:(
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam:-)

Zgrzeszyłam... moje złe samopoczucie się pogłębia i jakby było mało to wpi... pół tabliczki karmelowej Milki. Ehh... głupia baba

Ciiichooo.... Zezarlam wlasnie 5 wafelkow kakaowych, a od kilku dni tak ladnie sie trzymalam z dala od slodyczy. A znow mam 1 z przodu na wadze... Pogoda do d..., praca na d..., zycie na zad...u i efekty sa.

To skoro już marudzimy na wagę to ja tez mam hustawke raz waze 99,3 za pare dni 98 a jutro a pewno zobaczę znowu ponad 99 bo dzisiaj były mojej mamy urodziny wiec intorta jadlam i cukierki wczoraj pizza a jutro siłownia żeby to zrzucić :no:
Kuzwa jak cieżko sie tego sadla pozbyć. Jutro idę do kina z cora na zmierzch bo jest wielka fanka ale popcornu nie tkne.
Idę spać do jutra. Dobrej nocki.
P.s Marta nie przejmuj sie ta durna waga jeszcze to zrzucisz:-)

Marcia, a co ja mam powieziec z moja 40 na karku? Pamietaj, zeby sie wazyc w okreslonym dniu cyklu - wahania zwiazane z cyklem moga siegac 2kg,

Hej Wam:)

Weźcie mnie z wagą nie dobijajcie :p Już się boję ile dodatku zobaczę we wtorek na wizycie ;) Od czwartku się już tym stresuję :szok: Mój mi obiecał karnet na siłownię i basen po porodzie... zobaczymy co z tego wyjdzie, jak będzie musiał z małą sam zostać ;) Także chyba dzisiaj znowu pączka jakiegoś zjem bo mam smak, a to dziwne, bo przez żelazo od wszystkiego mnie odrzuca :)

Witam się poniedziałkowo

O wadze to lepiej nie piszmy, bo u mnie rośnie i nie wiem na jakiej skończę, a potem wiem, że z moją silną wolą to spadków spektakularnych nie będzie :szok:
Zebym tylko poniżej 100 zeszła po porodzie to będzie oki i może zanim wrócę do pracy to z 89 zobacze, choć nie przywiązuje się do tej myśli :-D

Ewelinka melduj się tu !

reklama
melduje się melduje :-D
jakoś tak brak weny a w weekendy robie sobie wolne od lapka ... znaczy podczytuje was ale nie tykam klawiszy :-D

co do rozmiarów ja też nie wymiarowa jestem tylko odwrotnie. dół 50 a góra 46/448 i w życiu nie byłam w takiej depresji zeby iść do krawcowej. Jak mam chandrę lub doła to idę do C&A lub przez internet u nich kupuje tam w każdym rozmiarze fajne ciuszki i ja je lubie bardzo.
co do ciążowych to w tym rozmiarze w sklepie jeszcze nie byłam :-D

jeśli mowa o wadze ... jutro z rana wejdę zobaczymy jak to wyglądać będzie u mnie :-D ostatnio ważyłam się dwa tyg temu jakoś i po tygodniu było bez zmian...zobaczymy jak teraz.

jutro z Fabianem do lekarza - stolica się kłania. Mam nadzieje, ze uda mi się przebić na 9.30. Warszawianki forumowe - grójecka- Aleje Jerozolimskie do Wisły ok już są ? bo ostatnio miałam problemy z przejechaniem albo grójecka/towarowa/solidarności. muszę sie dostać do Szpitala dziecięcego na kopernika.
w środę usg bobaska... kurczaki.. już się nie mogę doczekać. ale im blizej badania tym bardziej się boje że coś nie tak. człowiek po przejściach inaczej podchodzi do ciąży i badań. z fabian to chodziłam na taki lajcik bez stresu i w ogóle bo co niby ma byc nie tak...a teraz ... wszystkie głupoty do głowy przychodzą.
co najważniejsze alfa przeczytałam od razu twoją wiadomość bo się nie mogłam doczekać. cieszę się że wyszło wszytko ok i powiem tak a nie mówiłam ? :-D:-D:-D:-D:-D

u mnie hormony ostatnio zaszalały ale to tak że potem się śmiałam z siebie jak nie wiem. Więc tak - oglądałam tv i się poryczałąm jak bóbr bo pani na reklamie pomógł apap na ból głowy i potem była taka szczęśliwa ... niezła jestem co ? :-D

Do góry