reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

A ja Cię zakoczę - ja szukam rozmiar 48/50:D Kupiłam ostatnio dwie tuniki fajne rozmiar 44/46, ale o dziwo były mi za małe:O A kupiłam każdą za 13 na allegro, ale używane, w stanie idealnym - najwyżej będe miała po porodzie:)
Co do większych ciuchów sprawdź na c&a stacjonarnym i internetowym:)

Byłam dzisiaj u ginekologa i stwierdził, że w tym tygodniu nie przysługuje mi USG na Nfz:D

reklama
Czym jeszcz się kurowałaś?? Leżałaś cały czas?? Ja ssam Tantum Verde i piję *spam*:)

Dwa tygodnie ogromne ilości:
-czosnku
-soku z aronii
-soku z malin
-miodu
-herbat z lipy i innych ziołowych
- cytryna wyciskana do każdego picia
- samorobione soki owocowo-warzywne żeby więcej witaminek dostarczyć
-samorobiony syrop z cebuli na miodzie
A na koniec dwa syropy:
-syrop z prawoślazu
-syrop z babki lancetowatej i po tym odczułam wyraźną poprawę jeśli chodzi o kaszel

Niestety nie leżałam, bo nie miałam jak... przeleżałam tylko weekend jeden od piątku do niedzieli..

:)

Mi póki co mija chyba szybciej, już lepiej mi się oddycha:) Jem czosnek, herbatę piję z cytryną i miodem, pije *spam*, Tantum V. i Rutinoscorbin:)

Też miałam zgagę pare dni, a myślałam, że w drugim trymestrze to mnie raczej ominie, że to domena pierwszego trymestru..

Mnie też niesamowicie morduje zgada, przeważnie wieczorami.... Kilka dni męczyłam się okrutnie, bo nie wiedziałam, czy można coś stosować z medykamentów na zgagę, ale w końcu wzięłam Ranigast i przeszło. Teraz gdy tylko czuję, że zaraz mnie będzie piekło coraz bardziej w przełyku, od razu zażywam lek i po problemie ;-)

reklama
czesc dziewczyny. co u was ? ja sie powiekszam doslownie z dnia na dzien !! na szczescie waga w miare stabilnie, wiec jest ok. a jak u was?

Do góry