reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Witam wieczorowo ,ja wczoraj kolacyjke machłam miło było myslałam ze cos bedzie pierwszy raz od nie pamietam kiedy:szok: :szok: a tu dupa @ dostałam:szok::wściekła/y: a miałam dopiero 30.10-3.11 wiec kilka dni temu co sie dzieje :no: cos mnie wezmie zaraz:wściekła/y: ciekawe czy to moze byc spowodowane tym ze pokarm mi znika:no: mało mam i młoda wrzeszczy i czesciej jej mm daje i widze ze juz praktycznie tylko noca karmie cycem ,ale moja to taki głodomor ze rano 150ml wciaga a potem z zegarkiem w reku co 3h 100-120ml wypija:szok::-)..moja mała drogi wieczor sama :szok: w łozeczku usneła bez stekania:szok::-D:-D

reklama
Pierwsza:) a reszta gdzie?:)
Fasolka no to jestem w szoku z możliwości Twojego maleństwa. A powiedz mi ile ważyła przy urodzeniu? Bo nasza Lenusia zjada mm 105 co trzy godziny, a ostatnio to po 50 nawet czasami. Jak widać nawet u takich bąbli to wielce indywidualna sprawa.
Miłej niedzieli, odpoczywajcie:)

Witam :)

Marta to dobrze, że jak na razie ok, a z tym P+ 7 nie mam pojęcia o co chodzi... Jeśli chodzi o te hormony jestem zielona :D Po prostu jesteś za bardzo gościnna i się zgadzasz, a druga strona to wykorzystuje do oporu ;) ale tym siedzeniem od września do marca mnie rozwaliłaś o_O Masakra:D

fasolka Ja sobie nie wyobrażam, jak to będzie z powrotem do tych spraw po porodzie, tym bardziej, że goście w pracy nastawiają moje od razu tak, że dostanie obrzydzenia do wszystkiego i dziecka i do mnie :/ Także mam bardzo trudną sprawę... Sama w głowie będę miała do siebie odrazę pewnie, a z okresem... nie chcę żeby wrócił dopóki nie zaczniemy się starać o kolejną Dzidzię :D

AniaSiostrzeniec też tak miał, że najpierw wcinał, a później coraz mniej i siostra strach, czy na pewno wszystko ok, na szczęście okazało się tylko chwilowe więc no stres ;)

Ania czyzbys chciała mnie wygrysc z mojej funkcji?:-D
A tak poważnie to dzień dobry!
Szkoda ze dzisiaj galerie pozamykane bo bym wziela swoją pannice i byśmy miło spedzily czas a tak nie mam pojęcia co robic.
Miłego dzionka

Witam się niedzielnie

Choć dla mnie pracująco, bo zaraz pod pomnik kwiatki idę złożyć, obowiązki zawodowe :-D
A gdzie nasza Marta87 - kochana już po przeprowadzce? Odezwij się jak leżenie? :tak:

Indziorko - widziałam na styczniówkach jaką piękną wyprawkę masz dla córci, ja też nie mogę się powstrzymać przed kupowaniem i mój mi musi zakazy nakładać:szok:

Ostatnia edycja:
redusia dziękuję i to zaledwie... 1/3 tego co mamy :D wczoraj dokupiliśmy co trzeba i zostały butelki małe do zamówienia i kosmetyki ;) Dr Browns Brown's ANTYKOLKOWA Butelka 2x120ml (2748399941) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. taniej niż w sklepach i dobre- system anty kolkowy rzeczywiście daje rezultaty ;) BUTELKA ANTYKOLKOWA 3x240,2x120 DR BROWNS BROWN'S (2742318704) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo od razu ten zestaw startowy, bo się naprawdę opłaca- w sklepach kosztuje jedna butelka ok 40 zł, a tutaj masz 5 butelek więc wychodzi zdecydowanie mniej;) Mój mi zakazów nie musi dawać, potrafię się powstrzymać przynajmniej przed ciuszkami, bo mam ich od groma:D A Marta właśnie jakoś teraz przeprowadzkę miała kończyć i rodzina u niej jest więc pewnie nie ma czasu za bardzo ;) Wiesz jak się młoda urodzi, to CI mogę podpowiedzieć co mi się rzeczywiście przydało, a co było zbędne ;)

Pierwsza:) a reszta gdzie?:)
Fasolka no to jestem w szoku z możliwości Twojego maleństwa. A powiedz mi ile ważyła przy urodzeniu? Bo nasza Lenusia zjada mm 105 co trzy godziny, a ostatnio to po 50 nawet czasami. Jak widać nawet u takich bąbli to wielce indywidualna sprawa.
Miłej niedzieli, odpoczywajcie:)

Ania wazyła 3360 a jak wychodziłysmy do domu to 3160 moja treci dzien regularnie je o 7 h- 150 ml ,o10h- 120ml o 13 h -120ml o 16h -100 o 19-20 h -120ml budzi sie ok 3.30 nad ranem i cyc i potem do 7 rano co godzine z cyca ciagnie niedobitki :tak: :-) i uspokoiła sie wczoraj i dzis zobaczymy na jak długo:-p
:-D

Ja odpoczywam po gosciach i pojechalam w odwietki do siostry. Antos ma 2 tygodnie i jest sliczny! Takie cudowne malenstwo , mysleli ze mnie wystrasza i siostra do mnie ze moze ciocia przewinie Antosia a ja myk i sprawnie niunia przewinelam ale mieli miny mysleli ze bede sie bac i nie pamietam a ja bez problemu:-D Kurde tez chce takiego babelka

reklama
Indziorka, wyprawka w rozsypce jeszcze ale nie panikuje bo brakuje mi juz kilku drobiazgów: wanienki, kosmetyków, termometrów, butelek, szczotek, nożyczek, pieluch, kocyka, dla mnie rzeczy do szpitala, torby w ogóle nie kupiłam jeszcze, wózka nie zamierzam wcale dopiero po roztopach
ogólnie bez paniki :D
najważniejsze ze mały bedzie miał ubranka i gdzie i w czym spac a karmić będę cycem i basta ;)

Do góry