reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ale mam sklerozeeeeeeee:no: patrze w kalendarz a tam 9 listopad i co i 16 lat temu powiedzielismy sobie tak w kosciele:-D:-D tyle lat razem tyle złych i dobrych rzeczy przezylismy ........kurcze jakas kolacje by trzeba machnac jak terrorysta mały da cos zrobic:-D :-D

reklama
Kłaczek siostrzeniec robi to samo :D w nocy ryk, żeby go do łóżka wziąć :D, on w ogóle jest pieszczoch mamusi ;) Wiesz Karolek przyzwyczajony, że Ty jesteś w domu i spędzasz z nim czas i jakoś w nocy w łóżeczku widocznie mu tego brakuje ;) A co do mnie, mam małą motywację w sobie więc jakoś będę musiała dać radę, oczywiście nie jej kosztem ;)

Alfa bo to Polska właśnie :D

Fasolka Najlepszego z okazji rocznicy :) Zdrowia psychicznego do małej terrorystki ;)

Fasolka, szybkie gratki i do garow! Piekna rocznica!
Indziorka, ja nadal jestem w domu caly czas, Karol ma mnie do woli, tyle ze troche czasu poswiecam jednak na prace zawodowa, ale on ma tyle zabawek, ze przez salon nie da sie normalnie przejsc - dzis jeszcze doszla wywrotka peek a bloksow, ma juz pociag z nimi i jeszcze poluje na farme, hipopotama i moze wozek, ale juz sa dwa "pchacze", w tym jeden z V-techa, taki grajaco-swiecaco-wyjaco-gadajacy, zebra z fiszerszajsa do dosiadania i "hopsania", muzyczny stolik, wielki kontener megabloksow (pierwsze lego), z tych samych klockow zamek i lokomotywa, skrzynia zabawek typu "nacisnij, przekres, przesun", roznych grzechoczacych, dzwoniacych i po prosu przytulnych, wielka wywrotka w ktorej go woze po domu, malpa z fiszerszajasa, ktorej sie wrzuca do buzi kule i one spadaja poruszajac jej "lapy"... Nie szpanuje w tym miejscu, zeby byla jasnosc, to zabawki kupuje najczesciej uzywane, przewaznie polujac na ebay'u i nie wywalam na to kosmicznej kasy bo nawet jej nie mamy - taka zebre przykladowo kupilam za niespelna 10 funtow. No, w cholere tego jest i on sie dosc fajnie bawil, poki nie opanowal wstawania przy meblach. Teraz cwiczenie pionu jest najwazniejsze, a zaraz za tym idzie czolganie, raczkowanie, poruszanie sie na wszelkie metody. Mysle ze to jakis taki etap. Co do nocy... Nauczylam smrodka, mea culpa. Zwykle, kiedy w nocy marudzil, po prostu bralam go do nas. Ostatniej nocy w ogole spal ze mna bo Rajmund mial nocna zmiane, nie mial powodu czuc sie odrzucony, w lozeczku wyladowal bo... no, cholera noc jest do spania, a nie do zabawy. Z kolei jesli ja zasne a on bedzie na lozku, to na bank wyladuje na podlodze bo nie opanowal jeszcze co trzeba zrobic jak lozko sie konczy.

No nareszcie znalazłam chwile żeby coś napisac;-)
Indziorka dziękuje za wyrozumiałość ze dzisiaj dnia nie rozpoczelam:-)
Fasolkadużo szczęścia i pociechy z dzieci i męża. Gratuluje 16 lat! Ja za 16 dni obchodzenia 12 rocznice:tak:
Anajo witam, wylas z tych krzaczorow i pisz:-D

A ja dzisiaj zrobiłam pierwsza porcje badań które nie są zależne od dnia cyklu i tak:
żelazo 137,9
Ft4 0,84
Anty-TPO <1
wiec chyba wszystko ok. Robiłam jeszcze testosteron ale musze poczekać na wynik.

reklama
No wiesz co Ania ja tu pewna ze jeszcze nikogo nie ma i ze bede pierwsza a tu zonk:szok::-D
Ja tez sie rozbudzilam i jakoś nie chce mi sie spać. Za bardzo po domu nie moge sie szfendac bo moi goście śpią a dziecko poszło spać na dół i oddało swój pokój wiec jak zejde to moge pobudzić wszystkich. A tak poza tym to mam ochotę zgwalcic męża bo mam peak-a:-D
Miłej sobotki

Do góry