reklama
madzialenka1988
Fanka BB :)
hej melduje sie dalej w dwupaku:-)
termin na ok 29listopad
solenizantce wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze
termin na ok 29listopad

solenizantce wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze

Indziorka
Hej Wam
Lolcia no to bardzo się cieszę, że z Jasiem wszystko dobrze
redusia Na pracę to bym chyba już nie miała siły... chociaż w sumie na uczelni też dużo czasu spędzam, ale mogę sobie czasem coś odpuścić
alfa ale mi smaka narobiłaś, szukam siły żeby zrobić paszteciki w końcu, bo non stop mi czasu na wszystko brakuje
madzialenka to już lada chwila
a później chyba moja kolej 
Ja dzisiaj ani humoru nie mam, ani siły, boli mnie wszystko, kuje, rwie, ciągnie i płakać mi się chce, że nic z tym nie mogę zrobić :/ dobrze, że młoda daje znać o sobie, bo tak to pewnie na IP bym już gnała:/ Nawet ciepła kąpiel nie pomogła na rozluźnienie :/
Lolcia no to bardzo się cieszę, że z Jasiem wszystko dobrze
redusia Na pracę to bym chyba już nie miała siły... chociaż w sumie na uczelni też dużo czasu spędzam, ale mogę sobie czasem coś odpuścić
alfa ale mi smaka narobiłaś, szukam siły żeby zrobić paszteciki w końcu, bo non stop mi czasu na wszystko brakuje
madzialenka to już lada chwila
Ja dzisiaj ani humoru nie mam, ani siły, boli mnie wszystko, kuje, rwie, ciągnie i płakać mi się chce, że nic z tym nie mogę zrobić :/ dobrze, że młoda daje znać o sobie, bo tak to pewnie na IP bym już gnała:/ Nawet ciepła kąpiel nie pomogła na rozluźnienie :/
Kobietki używała któraś kiedykolwiek betadine 200 bo ten lek dostałam na te bakterie on jest na bazie jodyny i tak sie zastanawiam czy jest dobry bo ja nie miałam zaadnych dolegliwości wiec nie wiem czy lek działa czy nie bo nie czuje żadnej roznicy
poza tym nie powiedziała mi lekarka czy możemy sie z mezulkiem poprzytulac czy poscic przez 2 tyg

hej wam
melduję się,że jakoś się trzymamy
nawet grzecznie leżę, dzisiaj tylko wstałam zrobić tiramisu bo jutro mamy imprezkę rodzinną - moje i taty urodziny - rodzina na miejscu po grobach będzie
więc korzystamy z okazji
tata ma 3.11 a ja 9.11 urodziny
fasolka - sto lat! spóźnione,ale szczere
lolcia- super,że Jaś jest cały i zdrowy!
indziorka chyba ja będę następna, mimo,że masz starszą ciążę to mi z usg wychodzi,że termin mam na 14.01
i nie bierz ciepłych kąpieli!!! one mogą powodować skurcze...w ciąży kąpiele powinny być krótkie i najlepiej w ciepłej/letniej wodzie - tak mi mówił lekarz i położne na szkole rodzenia.
dzisiaj znalazłam lokatorów na nasze miejsce więc za tydzień w sb przeprowadzka do nowego, większego mieszkanka
tzn. będziemy pewnie przewozić rzeczy przez te 1,5 tyg...tzn. moja rodzinka bo ja nawet nie mogę nas spakować...a co dopiero mówić o noszeniu...no trudno
będę szefem przeprowadzki! 
melduję się,że jakoś się trzymamy
fasolka - sto lat! spóźnione,ale szczere
lolcia- super,że Jaś jest cały i zdrowy!
indziorka chyba ja będę następna, mimo,że masz starszą ciążę to mi z usg wychodzi,że termin mam na 14.01
dzisiaj znalazłam lokatorów na nasze miejsce więc za tydzień w sb przeprowadzka do nowego, większego mieszkanka

Indziorka
marta87 ja już się przyzwyczaiłam, że co lekarz to inaczej mówi, ciepłe kąpiele jak najbardziej, ale nie gorące
czasami nic innego nie pomaga ;/ tak samo w przeziębieniu podobno nie można brać rutinoscorbinu, bo zawiera rutynę, która negatywnie wpływa na dziecko, a niektórzy zalecają
mi po ciepłych kąpielach skurcze odpuszczają, wiadomo mięśnie się rozgrzewają ja wewnętrznie też się wyciszam
ale dzisiaj nic nie pomogło i dalej się męczę, może jak w końcu zasnę to coś pomoże... 
Indziorka
Marta a fakt
dawno tak długo nie siedziałam
jakiś taki nawet wytrzymały wczoraj dzień miałam
A to dziwne, bo z bólu się skręcałam
Tego specyfiku co Ty masz nie stosowałam, ale z tego co wiem, to do każdego raczej zalecają wstrzemięźliwość
Ja się trochę dziwię, że dla Twojego męża nic nie dała, bo często tak jest, że partnerzy zarażają się nawzajem i przez to się wyleczyć niemożna, dlatego zalecają leczenie dla obojga i wstrzemięźliwość
Ja siedzę ze swoim i nie mam ochoty ani nosa wystawiać z mieszkania
katar nie chce odpuścić, gardło tak samo, jak nie przejdzie to w przyszłym tygodniu do lekarza po antybiotyk i na tym się skończy
Miłego wspominania

Ja siedzę ze swoim i nie mam ochoty ani nosa wystawiać z mieszkania
Miłego wspominania
reklama
Czesc dziewczyny, ale dzis zimno wrr
my dzis bylismy u babci na obiadku, jutro moj A wyjezdza do UK i zostajemy z Jaskiem sami ;(( pisalam Wam kiedys ze mldemu spuchl paluch od stopy, wczoraj bylismy z nim u chirurga i powiedzial ze to wrastajace paznokcie ale do roku nic sie z nimi nie robi, a pozniej albo sie w znieczuleniu je zrywa choc to nie rozwiaze problemu albo jakies kliny sie robi zeby sie nie wrastaly
teraz szukam dobrego dermatologa bo wiem ze da sie to wyleczyc bez zrywania...niestety dermatolog u ktorego 20scia lat temu byla ze mna mama juz nie zyje. Milego wieczoru.
Podziel się: