reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Marta, z tym kapaniem przez ciotke to mnie rozwalilas... Nawet tesciowa z tesciem przyjechali nas odwiedzic tydzien po porodzie, a co dopiero kapanie... Pierwsza kapiel w domu wykapal moj Adas, troche nie udana, bo nieprzemyslana, ale poszlo jakos;)

Klaczku, trzymam kciukasy!

Akeake, wlasciwie to rzeczywiscie moze byc szok jak ktos chce kapac dziecko w wiaderku. Sama chcialabym widziec jak sie kapie takie dziecko, a moja mama pewnie nie wie nawet jak takie wiaderko wyglada...

Ide, bo Zuzka placze!

Ostatnia edycja:
reklama
No mnie też te wiaderka nie przekonują, ale brat, a raczej bratanek wygladal na zadowolonego ;) Choc racja, szybko wyrósł a te wiaderka tanie nie sa... Teraz robia fajne wanienki z takimi podstawkami ze dziecko nie lata po wannie tylko jest podtrzymywane i pewnie taka kiedyś zakupie :) Ale niestety nie szybko bo @ sie rozkreca :((( A jeszcze mialam nadzieje...

Eh smutno mi

Dziś sie poprawilam i witam sie jak zawsze po 6:-)
Klaczek jak tam sytuacja?
Miłego dnia dziewuchy

zapomniałam wam napisać że Zadzwoniła do mnie koleżanka która była w ciężkim szoku bo kolega jej 15-letniego syna ( sa w 3 gimnazjum) pochwalił się kolegom że zostanie tatusiem. Mamusia ma lat 16 i powiedział kolegom że oni się starali o dziecko bo bardzo chcieli je mieć
shocked.gif
Świat przewraca się do góry nogami

Ostatnia edycja:
Hm, moja @ zrobiła w tył zwrot ;) Wczoraj było już porządne plamienie, a dziś od rana cisza.. pewnie wieczorem powróci ;) Ale masz racje Marcia, na nas też przyjdzie pora :) A to co piszesz o tych gimnazjalistach... brak słów!! :szok:

Ciekawe co u Kłaczka, mam nadzieje że nadal bez @ :D

Cześć wszystkim:)
Marcia faktycznie świat staje na głowie. Ciekawe co na te ich starania rodzice powiedzieli:)
Ja już wyprawiłam młodego do szkoły, dziś wcześniej bo mój dzieć ambitny i zapisał się na dodatkowy angielski- ma 8 lat więc jeszcze chęć do nauki u niego występuje:) Lenusia coś tam kwęka już w łóżeczku. A za oknami ciemno jakoś, że aż się nie chce nic.
Milego dzionka. Kłaczku oby tak dalej:)

witam się i ja
dziewczynki kolejny cykl odpuście sobie a na bank zafasolkujecie :-D:-D
z tymi chłopakami to weź mnie nie przerażaj bo niedługo będę musiała kupować w końcu dla fabiana gumki do szkoły :szok: szok co z tymi dzieciakami teraz się dzieje. 15 latek - suuuper. Ja w wieku 15 lat to chyba jeszcze o chłopakach nie myślałam... z koleżankami za rączki się chodziło jeszcze.
kłaczku jak tam u ciebie? weź no zrób jeszcze jeden teścior ten mniej czuły nawet... może coś już wyjdzie ...

reklama
nie no porazka....w gimnazjum juz sie dzieje..:no: strach pomyslec co to bedzie za 5 lat.... podstawowka?!

A u mnie dzien zero... ide do szpitala mam nadzieje ze mnie nie zabija i zobacze was wszystkie zafasolkowane..... niech mi ziemia mila baedzie bo pewnie zalaza mi gips....prosze nie...

Do góry