reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Indziorka współczuje , ale jestes silna baba i dasz rade:-)
Martusia synka masz jak marzenie, pewnie nie możecie sie z mężem napatrzec na niego.....ja tez takiego chce:tak: poproszę dokładny przepis:-)

Miłego dnia dziewczyny

Jejku, syropu z cebuli to ja tez nie umiem i bez ciazy go wyrzygam. :D I zwykle na poczatku ciazy lapala mnie jakas infekcja, wiec zalatwialam ja czosnkiem, ktory lubie. Zwlaszcza na piekielnych tostach...

Walczymy - odpuscilam wszelkie testy, pomiary tempki i inne wynalazki, ale przed naprotechnika nie umiem sie powstrzymac. Wczoraj byl idealny, ksiazkowy... Forma zalana.
Wczoraj konczylam firanke na okno klatki schodowej. Jeszcze druga taka, jakies fajne karnisze i mam odfajkowane.

hej hej

ostatnio coś tu cicho...ja oczywiście dalej leżę...tak dla odmiany...zaczynam szukać sobie jakiegoś hobby, które mogłabym robić na leżąco...robienie kolczyków już mi się znudziło...może macie jakieś pomysły?? tylko niezbyt skomplikowane:p

odzywajcie się,żebym miała co czytać :p:p

Hej, nie odzywałam się bo mój beznadziejny cykl mnie dołuje i nie chciałam Wam marudzić ;) Gratulacje dla Lolci i Martusi :) No i Dzewelajny, cudownie że z maleństwem wszystko ok i trzymam kciuki aby tak już było do końca :) Marta87 życzę wytrwałości w leżeniu. Może pościągaj sobie jakieś gierki i graj dla zabicia czasu, polecam Plants vs. Zombie, wciąga ;) Albo przeglądaj strony z inspiracjami typu Pinterest czy coś, ja potrafie pół dnia przy nich spędzić, a skoro tworzysz kolczyki to wnioskuję, że jesteś twórczą osóbką to jest tam fajny dział do it yourself może coś Cię zainteresuje :) Ja tak się zaraziłam szyciem różnych dupereli :) Łatwo ręcznie uszyć maskotkę-sówkę dla dziecka, nawet ręcznie :) Jak coś jeszcze wymyśle to napisze.

Ja za to ciągle niewyspana jestem bo mam tak straszne i dziwaczne sny, totalnie realistyczne że chodze wykończona :( Ale właśnie wstałam z wyrka i mam zamiar sobie drukować inspiracje ślubne bo Tata dostarczył mi wczoraj nowy tusz do drukarki :) Miłego dnia!

witam,

fakt - ja tez przeziębiona. Katar ciurkiem leci, głowa boli ...zresztą co mnie nie boli ...
zaraz lecę do gin po zwolnienie jeszcze na ten tydz.

Trzymajcie się laseczki.

do miłego .....

A ja umieram.... z lekkiego przeziebienia zorbilo sie zapalanie obu uszu (nie slysze nic a boli jak cholercia) , wspanialy mokrey kaszel ktory nawet przy kichnieciu powoduje odrywanie sie bog wie czego od gardla i okropny bol...zezi mi w plucahc i mam 40sopni goraczki.......

Ide umierac gdzie indziej bo jeszcze was zaraze....

reklama
Cześć dziewczyny:)
Witam w klubie wszystkie kichające. Ja od wczoraj leczę się czosnkiem, katar jakby lekko mniejszy mam nadzieję, że szybko przejdzie. Życzę dużo zdrówka wszystkim kichającym i tym zdrowym też :)
Miłego i udanego tygodnia.

Do góry