reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Cześć dziewczyny!

Jestem lekko zdenerwowana ponieważ musze sie dzisiaj zgłosić na komisariat, bo wsród pieniędzy które w danym dniu płacili klienci była fałszywa 100, która jak dla mnie niczym sie nie roznila od całej reszty i tak Marta pojechała zatankowac samochód i sie okazało ze coś ze 100 nie tak tzn. Miała wszystkie znaki wodne ale nie miała jednego paska No i zobaczymy, jestem w charakterze świadka wzywana mam nadzieje ze nie bede miała żadnych konsekwencji prwnych z tego tytułu, chociaż niewiedza nie zwalnia z odpowiedzialności. Także wiecie jak sie nie bede odzywać do jutra to moze znaczyć ze mnie posadzili;-) oczywiście żartuje, trzymajcie kciuki.

reklama
Marcia, w charakterze swiadka, to nie w charakterze oskarzonej. Spoko. Niby proba wprowadzenia do obiegu falszywki, ale tez juz mialam taki numer lat temu kilka - dostalam od klienta 100, wygladalo normalnie, okazalo sie ze nie swieci jak powinno, ale to juz jak probowalam zaplacic w sklepie. Skonczylo sie na 100 " w plecy".

czesc, unas wszystko w porzadku

lecze sie, katarek zostal i lekki kaszelek.

niewiem czemu ale jak wstaje rano to boli mnie brzuch,a jak wyprostuje nogi jak jeszcze leze chocby jedna to boli mnie w pachwinach i jak skule noge to przestaje, co to moze byc??

a to mój śliczny bratanek

Załączniki

• igorek.jpg
    igorek.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 39
Jestem!
Nie chcieli mnie aresztować, była bardzo sympatyczna pani sierżant i powiedziała ze prawdopodobnie okaże sie ze 100 jest ok bo ona pamięta ze ona miała wszystkie znaki tylko nie było paska w środku a zdaza sie ze ludzie wyjmuja a jak sie okaże ze jest fałszywa to tak jak klaczek pisze 100 w plecy.
A tak poza tym fajnie by było żebyśmy zaciazyly teraz z klaczkiem bylybysmy na tym samym etapie.
Klaczek kiedy masz termin @? Bo ja na 15-16 10.

Cześć dziewczyny :) miłego dnia życzę :-)
December Twój synek prześliczny i trzymam krzciuki, żeby choróbsko się cofnęło.
Lolcia Twój Jaś również prześliczny :) niech rośnie duży i zdrowy, ależ ja Ci zazdroszczę, że masz już go w domu.... :-)
Pam Pax życzę dużo zdrówka.
U mnie dziś lenistwa c.d. pospałam sobie do 9.30 ,po śniadaniu zrobiłam obiad pierogi z kapustą i grzybami a teraz czekam na M jak wróci z pracy. Generalnie to już trochę się nudzę na tym zwolnieniu, ale cóż siłą wyższa dzidzia najważniejsza i zrobię wszystko żeby się urodziła zdrowa.
Nie mam nudności ani wymiotów, ale czasami mdli mnie i mam bóle i zawroty głowy. Wyczytałam,że to przez małe ciśnienie mam tak 105/55 czasami 110/60 a przed ciążą miałam dużo wyższe, aż dziwne że samo tak spadło ale to pewnie przez zmianę diety na cukrzycową.
Czy może któraś z was dziewczyny też tak miała, ze w ciąży spadło wam ciśnienie?

Lolcia- jeszcze raz gratuluję synka :) na krocze polecam przemywać się rumiankiem tylko zaparzać nowy przed myciem i studzić :) Piotruś miał szmery na serduszku ale podobno małe dzieci tak mają i teraz już nic nie słychać :)
dzewelajna- gratuluję groszka :)
Dziewczyny kurujcie się szybciutko :)
Ja jutro na 18:30 do gin :) wyniki moczu i morfologia ok :) ale jeszcze nie czuje maleństwa :(

200fe1e9b9[1].jpgwitam dziewczynki :-)poczytuje na biezaco ale z pisaniem gorzej bo mojemu aniołkowi rozki wyrastaja:no: i mamusia wszystko w exspresowym biegu robi bo mala spi jak zajac:dry:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :) miłego dnia życzę :-)
December Twój synek prześliczny i trzymam krzciuki, żeby choróbsko się cofnęło.
Lolcia Twój Jaś również prześliczny :) niech rośnie duży i zdrowy, ależ ja Ci zazdroszczę, że masz już go w domu.... :-)
Pam Pax życzę dużo zdrówka.
U mnie dziś lenistwa c.d. pospałam sobie doo 9.30 ,po śniadaniu zrobiłam obiad pierogi z kapustą i grzybami a teraz czekam na M jak wróci z pracy. Generalnie to już trochę się nudzę na tym zwolnieniu, ale cóż siłą wyższa dzidzia najważniejsza i zrobię wszystko żeby się urodziła zdrowa.
Nie mam nudności ani wymiotów, ale czasami mdli mnie i mam bóle i zawroty głowy. Wyczytałam,że to przez małe ciśnienie mam tak 105/55 czasami 110/60 a przed ciążą miałam dużo wyższe, aż dziwne że samo tak spadło ale to pewnie przez zmianę diety na cukrzycową.
Czy może któraś z was dziewczyny też tak miała, ze w ciąży spadło wam ciśnienie?

Jaa tak mialam...przed ciaza zawsze kiedy mierzyli mi cisnienie bylo przewaznie za wysokie, a w ciazy zrobilo sie niskie sam lekarz mowil zebym wypila sobie mala kawe by nie pasc gdzies od czego tak sie robi tego nie wiem. Oj jeszcze pare dni temu i ja zazdroscilam tym ktore mialy swoje pociechy przy sobie, szybko zleci ten czas ciazy zobaczysz ;)))

reklama
Cześć dziewczyny:)
Ależ tu cicho się zrobiło.... Co tam u was słychać? Mam nadzieję, że to nie choroby położyły Was do łóżek?
Lolcia a co Ty tak po nocach piszesz? czyżby Jaś ok 2-j zajadał się mamy mleczkiem?

Do góry