A to witaj w gronie zasmarkanych - u nas Karol zagilany i kaszlacy, ja tez. Masakra, bo nie mam go jak uspic - przywykl do spiewania do snu, a ja nie nauczylam go sluchac odtwarzacza, co by sie przydalo na wypadek awarii gardla - teraz mnie drapie wiec nie zaspiewam, a maly wariuje zamiast zasypiac. Pakuj sie czosnkiem poki co, powinno cos pomoc.
reklama
pam_x_pam
Fanka BB :)
a ja umieram... moj V sie przeziebil i juz wyzdrowial a teraa ja.... gardlo boli glowa boli z nosa cieknie i jeszcze uszy mnie bola zatykaja sie, ledwo co slysze i tak mi promienuje do szyji a jak przelykam to juz wogole.... jutro do lekarza i pewnie antybiotyk =/
pam_x_pam
chcialabym bardzo ale mam alergie na czosnek... wymotuje i dostaje straszniej wysypki wszedzie.... wiec czosnek niet ale mam syropek z miodu cebuli i cytryny (mama zawsze mi robila) to bede popijac i gripex mam to tez... i cieple herbatki... ale dziekuje za poradeA dzis czosnek... Zawsze polecam. Moze nie pachnie pieknie, ale dziala cuda. Zrob sobie piekielne tosty, albo twarozek z czosnkiem. Albo i to i to.;-)
a klaczku....Karolek ma 9 miesiecy tak ? bo sowaczek pokazuje 8 miesiecy 4 tygodnie i 1 dzien... tak dziwnie troche
Ostatnia edycja:
Kłaczek dzięki za podpowiedz co do czosnku już go wczoraj wieczorem szukałam ale nie mam, muszę iść i kupić ale zimno jest muszę poczekać ma M jak wróci popołudniu z pracy to skoczy do marketu i kupi. Teraz mam zamiar zrobić ten syrop z cebuli tylko nie mam cytryny ale wystarczy cebula i cukier też ma dużo wit. C i trzeba się jakoś ratować coby się przyziębienie nie wdało większe bo aż się boję pomyśleć a to dopiero 8 tydzień.
Indziorka
Mnie też choróbsko znowu rozkłada, a o czosnku mogę zapomnieć- moja panienka w brzuszku jest baaaaarrrddddzzzoooo wybredna o syropie z cebuli też, za przeproszeniem rzygam jak kot Masakra po wizycie w piątek i po badaniu cały czas czuję jakiś dyskomfort :/ w ogóle cały kręgosłup mnie już tak boli, że brak słów :/ nie wiem czy to przez chorobę, czy przesilenie go... brak słów :/
Witajcie Lasencje!
Fajowo czytać, że lolci Pisklę się "wykluło", że dzewelajnowa ciąża potwierdzona i że reszta "pracuje" nad wyżem demograficznym
U nas remoncik trwa więc wiecie, jak jest - burdel wszędzie, a końca nie widać...
Mały Jasio dokazuje, już nie tylko rano i wieczorem, jak leżę, ale i w ciągu dnia, w czasie rożnych czynności, a także nocą - jak się przebudzę - niesamowite uczucie!
Mój ślubny kolejną niedzielę spędza w pracy więc znowu pojadę na obiadek do rodziców sama...
No nic - miłej niedzieli Wam życzę!
Fajowo czytać, że lolci Pisklę się "wykluło", że dzewelajnowa ciąża potwierdzona i że reszta "pracuje" nad wyżem demograficznym
U nas remoncik trwa więc wiecie, jak jest - burdel wszędzie, a końca nie widać...
Mały Jasio dokazuje, już nie tylko rano i wieczorem, jak leżę, ale i w ciągu dnia, w czasie rożnych czynności, a także nocą - jak się przebudzę - niesamowite uczucie!
Mój ślubny kolejną niedzielę spędza w pracy więc znowu pojadę na obiadek do rodziców sama...
No nic - miłej niedzieli Wam życzę!
reklama
Podziel się: