reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

A to witaj w gronie zasmarkanych - u nas Karol zagilany i kaszlacy, ja tez. Masakra, bo nie mam go jak uspic - przywykl do spiewania do snu, a ja nie nauczylam go sluchac odtwarzacza, co by sie przydalo na wypadek awarii gardla - teraz mnie drapie wiec nie zaspiewam, a maly wariuje zamiast zasypiac. Pakuj sie czosnkiem poki co, powinno cos pomoc.

reklama
a ja umieram... moj V sie przeziebil i juz wyzdrowial a teraa ja.... gardlo boli glowa boli z nosa cieknie i jeszcze uszy mnie bola zatykaja sie, ledwo co slysze i tak mi promienuje do szyji a jak przelykam to juz wogole.... jutro do lekarza i pewnie antybiotyk =/

A dzis czosnek... Zawsze polecam. Moze nie pachnie pieknie, ale dziala cuda. Zrob sobie piekielne tosty, albo twarozek z czosnkiem. Albo i to i to.;-)

A dzis czosnek... Zawsze polecam. Moze nie pachnie pieknie, ale dziala cuda. Zrob sobie piekielne tosty, albo twarozek z czosnkiem. Albo i to i to.;-)
chcialabym bardzo ale mam alergie na czosnek... wymotuje i dostaje straszniej wysypki wszedzie.... wiec czosnek niet :( ale mam syropek z miodu cebuli i cytryny (mama zawsze mi robila) to bede popijac i gripex mam to tez... i cieple herbatki... ale dziekuje za porade :)

a klaczku....Karolek ma 9 miesiecy tak ? bo sowaczek pokazuje 8 miesiecy 4 tygodnie i 1 dzien... tak dziwnie troche :)

Ostatnia edycja:
O, wspolczuje...

Karol 9 miesiecy skonczy jutro. Tydzien to 30-31 dni, 4 tygodnie to dni 28, wiec zwykle na suwakach jest 4 tygodnie z "haczkiem". Pelne 9 miesiecy bedzie jutro - Karol urodzil sie 08.01.

Kłaczek dzięki za podpowiedz co do czosnku już go wczoraj wieczorem szukałam ale nie mam, muszę iść i kupić ale zimno jest muszę poczekać ma M jak wróci popołudniu z pracy to skoczy do marketu i kupi. Teraz mam zamiar zrobić ten syrop z cebuli tylko nie mam cytryny:( ale wystarczy cebula i cukier też ma dużo wit. C i trzeba się jakoś ratować coby się przyziębienie nie wdało większe bo aż się boję pomyśleć a to dopiero 8 tydzień.

Mnie też choróbsko znowu rozkłada, a o czosnku mogę zapomnieć- moja panienka w brzuszku jest baaaaarrrddddzzzoooo wybredna :p o syropie z cebuli też, za przeproszeniem rzygam jak kot:p Masakra po wizycie w piątek i po badaniu cały czas czuję jakiś dyskomfort :/ w ogóle cały kręgosłup mnie już tak boli, że brak słów :/ nie wiem czy to przez chorobę, czy przesilenie go... brak słów :/

Witajcie Lasencje!

Fajowo czytać, że lolci Pisklę się "wykluło", że dzewelajnowa ciąża potwierdzona i że reszta "pracuje" nad wyżem demograficznym :)

U nas remoncik trwa więc wiecie, jak jest - burdel wszędzie, a końca nie widać...

Mały Jasio dokazuje, już nie tylko rano i wieczorem, jak leżę, ale i w ciągu dnia, w czasie rożnych czynności, a także nocą - jak się przebudzę - niesamowite uczucie!

Mój ślubny kolejną niedzielę spędza w pracy więc znowu pojadę na obiadek do rodziców sama...

No nic - miłej niedzieli Wam życzę!

reklama
Do góry