reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
i po wizycie...niestety muszę leżeć do końca ciąży...i Bąbelek zrobił nam niezły numer :) okazało się,że jest CÓRECZKĄ, a nie Ignasiem;) zaczynamy myśleć nad imieniem :)

Marta87 ale numer z tym twoim babelkiem, ale lepiej teraz niż po urodzeniu jak byłoby już wszystko kupione dla Ignasia. A co lekarka powiedziała na ten ból, czego to wina?
Pam a jak u ciebie sytuacja coś sie wyjaśniło?
Lolcia nie meldujesz to chyba dobry znak?
Ewelinka jestem z Tobą jutro uslyszysz bijace serduszko.

czyzby Lolcia sie sypnela? :p

Marta87 ale numer ;)

dziewczyny, ja rodzilam w Praskim w Warszawie. co do lekarzy sa ok, ale ostrzegam przed polozna Katarzyna Borkowska bodajze. niemile babsko i zachowuje sie jakby wszystkie rozumy zjadla. rzucila mi tekstem: 'to nie wiesz kiedy w ciaze zaszlas?' no ku.rwa

Moje drogie panie ja to chyba nie zniszczalna jestem ;\ po calej bodajze 50 ml kroploweczce z oxy pod ktora lezalam sobie od godz 15 do ok 19.30 i ciagle zwiekszali dawke nadal jestem w dwupaczku i zero postepu :\ jutro powtorka z rozrywki choc nie wiem od ktorej zaczna, a jak nadal bedzie cisza to wtedy ciecie...a tak sie nasluchalam na tej porodowce tych jekow i stekow, ze marzy mi sie to cc. Dziewczyna z mojej sali ktora byla na tym samym etapie co ja tylko ze drugie dziecko po oxy wystrzelila jak strzala normalnie. Mnie w sumie cos.tam tez pobolal brzuch ale w zasadzie juz mi przeszlo takze du.pa mowilam ze ja to pechowa jestem :( i oczywiscie jak po oxy nic nie poszlo to ja juz plakalam ze wszyscy rodza a ja nie ;( mysle ze skonczy sie u mnie tak jak u *martusi* czyli cc. Takze trzymajcie za nas dalej kciuki... a ja trzymam kciuki za grosia Dzewelajny.

Witam się czwartkowo

Lolcia ty biedaku faktycznie jesteś twardym zawodnikiem ale mysle że już dzisiaj te twoje męki się skończą:tak:

Pam o jakim implancie piszesz?

Marta - kurcze, leżenie , uuu, biedna, współczuję. ale numer z Córcią, ja dziś mam połówkowe i zobaczymy czy moja nie stanie się synkiem :-D

Ewelinka
- myślę o Was i trzymam kciuki, ja mam wizytę o 11.30 a Ty?

Pam
- szkoda kurde :-(

Lolcia - łoł ale zawodniczka z ciebie, cc mówisz, może to lepiej, że będzie już po i utulisz Synka, trzymam nadal kciuki

reklama
Witam się czwartkowo

Lolcia ty biedaku faktycznie jesteś twardym zawodnikiem ale mysle że już dzisiaj te twoje męki się skończą:tak:

Pam o jakim implancie piszesz?

Implant antyckoncepcyjny... nazywa sie Implanol i jest na 3 lata ale moge wyciagnac w kazdej chwili.... taki pod skore na ramieniu

Lolcia trzymam kciuki chyba naprawde te CC bedzie leprze dla ciebie

Do góry