reklama
Marta87 ale numer z tym twoim babelkiem, ale lepiej teraz niż po urodzeniu jak byłoby już wszystko kupione dla Ignasia. A co lekarka powiedziała na ten ból, czego to wina?
Pam a jak u ciebie sytuacja coś sie wyjaśniło?
Lolcia nie meldujesz to chyba dobry znak?
Ewelinka jestem z Tobą jutro uslyszysz bijace serduszko.
Pam a jak u ciebie sytuacja coś sie wyjaśniło?
Lolcia nie meldujesz to chyba dobry znak?
Ewelinka jestem z Tobą jutro uslyszysz bijace serduszko.
*martusia*
Fanka BB :)
czyzby Lolcia sie sypnela?
Marta87 ale numer
dziewczyny, ja rodzilam w Praskim w Warszawie. co do lekarzy sa ok, ale ostrzegam przed polozna Katarzyna Borkowska bodajze. niemile babsko i zachowuje sie jakby wszystkie rozumy zjadla. rzucila mi tekstem: 'to nie wiesz kiedy w ciaze zaszlas?' no ku.rwa
Marta87 ale numer
dziewczyny, ja rodzilam w Praskim w Warszawie. co do lekarzy sa ok, ale ostrzegam przed polozna Katarzyna Borkowska bodajze. niemile babsko i zachowuje sie jakby wszystkie rozumy zjadla. rzucila mi tekstem: 'to nie wiesz kiedy w ciaze zaszlas?' no ku.rwa
Moje drogie panie ja to chyba nie zniszczalna jestem ;\ po calej bodajze 50 ml kroploweczce z oxy pod ktora lezalam sobie od godz 15 do ok 19.30 i ciagle zwiekszali dawke nadal jestem w dwupaczku i zero postepu :\ jutro powtorka z rozrywki choc nie wiem od ktorej zaczna, a jak nadal bedzie cisza to wtedy ciecie...a tak sie nasluchalam na tej porodowce tych jekow i stekow, ze marzy mi sie to cc. Dziewczyna z mojej sali ktora byla na tym samym etapie co ja tylko ze drugie dziecko po oxy wystrzelila jak strzala normalnie. Mnie w sumie cos.tam tez pobolal brzuch ale w zasadzie juz mi przeszlo takze du.pa mowilam ze ja to pechowa jestem i oczywiscie jak po oxy nic nie poszlo to ja juz plakalam ze wszyscy rodza a ja nie ;( mysle ze skonczy sie u mnie tak jak u *martusi* czyli cc. Takze trzymajcie za nas dalej kciuki... a ja trzymam kciuki za grosia Dzewelajny.
Marta - kurcze, leżenie , uuu, biedna, współczuję. ale numer z Córcią, ja dziś mam połówkowe i zobaczymy czy moja nie stanie się synkiem
Ewelinka - myślę o Was i trzymam kciuki, ja mam wizytę o 11.30 a Ty?
Pam - szkoda kurde :-(
Lolcia - łoł ale zawodniczka z ciebie, cc mówisz, może to lepiej, że będzie już po i utulisz Synka, trzymam nadal kciuki
Ewelinka - myślę o Was i trzymam kciuki, ja mam wizytę o 11.30 a Ty?
Pam - szkoda kurde :-(
Lolcia - łoł ale zawodniczka z ciebie, cc mówisz, może to lepiej, że będzie już po i utulisz Synka, trzymam nadal kciuki
reklama
pam_x_pam
Fanka BB :)
Witam się czwartkowo
Lolcia ty biedaku faktycznie jesteś twardym zawodnikiem ale mysle że już dzisiaj te twoje męki się skończą
Pam o jakim implancie piszesz?
Implant antyckoncepcyjny... nazywa sie Implanol i jest na 3 lata ale moge wyciagnac w kazdej chwili.... taki pod skore na ramieniu
Lolcia trzymam kciuki chyba naprawde te CC bedzie leprze dla ciebie
Podziel się: