reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Lolcia, urodzila dzisiaj Jasia, ma 55 cm i 3950 gram. Pisze z komorki, wiec nie wiem czy dobrze pamietam z smsa, ze urodzila o 18.55. Jakby co to Paulina napisze sprostowanie:) meczyla sie po podaniu oxy hehe, to tak jak ja:) A Jas przesliczny:) A i darla sie na caly szpital - to tez tak jak ja:)

No to lolcia gratulaaaacje !!!!!!!!!!!!!!!!!! jesteś mega dzielna dziewucha :-) mówiłam, że dzisiaj urodzisz i mi pomożesz. kocham cię :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

a teraz moje wieści

pod sercem noszę groszka 2,25 cm - ma się dobrze i co najważniejsze to serce bije mu jak dzwon - 170 uderzeń na min. matko ale się ciesze. I jeszcze jak mi lekarz pokazał te jego ruszające się nóżki ... słodziaczek.

Dzięki kochane za kciuki - jesteście wieeelkie :-D:-D:-D yhym ... w dobrym tego słowa znaczeniu.

Od dziś jestem najszczęśliwszą groszkową mamą na świecie :-D..... no.. oprócz lolci​. Odpoczywaj kochana.

aa.. no i wg USG to 9 tydzień dokładnie i termin mam na 9 maja.

16 października mam usg genetyczne (godzinka na leżance mnie czeka) :-D

więc oby było znów wszystko ok.....

ale się ciesze .....

przesyłam staraczkom ciązowe fluidy :-D

o pZaraz 5 rano a ja nie spie...i nie dlatego ze Jas mi nie pozwala tylko dlatego ze maly jest taki slodki ze gapie sie w niego jak w obraz ;) tak jak napisala Anioha Jas wazyl 3950 i mierzyl 55cm jest bardzo spokojny ;) tylko co jakis czas ulewaja mu sie chyba wody. Wedle zyczenia Indzioki urodzilam w jej urodziny 4.10 o godz 18.40. Dalam rade urodzic SN choc bylo ciezko, o 7.45 podlaczyli mnie pod oxy juz mnie skurcze wziely choc takie niby prawdziwd porodowe zaczely sie niby ok 11-12 i tak sie darlam i jeczalam do ok 18 heh dali mi gaz i kroplowki zeby mniej bolalo ale i tak byl hardcore hebe mialam super polozna i ogolnie super opieke, jedyna rzecz beznadziejna ze peklam po sama dupke bo Jas jakos lokiec tak wystawil ;( Ewelinko no ja wiedzialam ze groszkowi zabije w koncu serduszko ;)

reklama
Do góry