reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Leze sobie podlaczona pod ktg i nic...jakies tam skurczyki minimalne sa ale ja ich nie czuje. Boje sie ze jutro mnie pod ta oxy podlacza, a ze ja pechowa jestem to pewnie nic mnie nie wezmie. Mama dzis do mnie przyjechala i ja juz wylam ze chce do domu a jeszcze nawet sie nie zaczelo :no:;-)
Ewelinko no takie blizniaki to by bylo podwojne szczescie, dla meza synus a dla Ciebie corunia :)

reklama
Cześć dziewczynki, u mnie szaro, buro i ponuro.
Lolcia jak tam sytuacja?
A gdzie jest klaczek? Nudno tu bez niej.....i na pewno Lolci by coś napisała co od razu poprawiloby humor.
Miłego dnia

U mnie bez zmian, wykapalam sie i czekamy na obchod. Ordynator pewnie wyciagnie mi ten cewnik i wysle na porodowke pod kroplowe, o ile porodowka bedzie wolna :D ciekawa jestem czy ta oxy mi cos da mam nadzieje ze tak :(

Kłaczku wy jak wy ale jaaa, tez znosze jajo ;D
No wiec wyjeli mi ten cewnik i 4cm rozwarcia i zaraz niby lewatywa i jak sie zwolni porodowka to dawaaaj oxy :p ale pewnie jeszcze wroce na ta patologie bo nic z tego nie wyjdzie...o dziwo sie jeszcze nie boje....

Lolciu - Wasz Syn ma zacięcie, zabarykadował się, zablokował wyjście i się oflagował, że nie wychodzi :-D

Martusia - uroczy Synuś a poród masakra, Boże ale żeś się namęczyła :-(

Martusiu synuś piękny!!! :) współczuję porodu...w jakim szpitalu rodziłaś??

Lolcia - będziecie mieli przeprawy z Jaśkiem skoro już taki uparty :p trzymam kciuki ;)

U mnie dzisiaj lepiej z moją kością :) udało mi się przełożyć wizytę i dzisiaj o 20 będę wiedziała co dalej...wczoraj położna powiedziała mi, że jeśli to rozejście spojenia łonowego to czeka mnie cesarka...mam nadzieję,że nie...chciałabym rodzić naturalnie...ale Ignaś najważniejszy :)

miłego dnia !!!

A u mnie w końcu test owulacyjny pokazał wzrost LH i temperaturka wzrosła wiec może w końcu doczekam się owulacji w tym cyklu:-) ale mi ten test poprawił humor.

Lolcia dalej kciukasy są zaciśniete

reklama
lolcia dasz radę - myślami jestem z tobą. Myślę że urodzisz jutro wieczorem, tak przed 18 i dzięki tobie u mnie o 18 zabije groszkowi serduszko... :-D trzymam za was kciukasy

Do góry