reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Witajcie dziewczynki :-) Jestem nowa na forum, dziś się zarejestrowałam. Mam 34 lata i kochanego faceta i najwspanialszego na świecie niemalże 2-letniego synka. Planujemy też za rok drugie dziecko.Wcześniej muszę jednak mieć zabieg z powodu endometriozy w ranie po cc no i przede wszystkim muszę schudnąć, bo ważę jak mini wieloryb, moje BMI to 40 :szok: Widziałam,że część z Was
jest w ciąży a część się odchudza dlatego pozwoliłam sobie do Was
dołączyć:zawstydzona/y:

Witaj , rozgosc sie i powodzenia w leczeniu i w staraniach o fasolkę.

reklama
Hej Wam :)

Ja powoli wracam do żywych... Psychicznie też już prawie luz, jak nic nie wykręci S w najbliższych dniach to odzyskam spokój:) Dzidzia dzisiaj mało ruchliwa i tym się martwię:) ale mam nadzieję, że tylko lenia ma :D

Pysia witam i dopinguję :) ja już czekam na swoje szczęście :)

kłaczek no właśnie Cię nie było i byla rozkmina co się dzieje :D ale wybaczam ;) :D

Lolcia no i jest dobrze :) mi ostatecznie na podstawie drugiego USG (w 10 tc) lekarka stwierdziła datę porodu i jej się będę trzymała :D drugi tylko ją potwierdził :p

Miłego wieczorku ;)

Indziorka, dobra kobieto, dzieki za serce litosciwe.:-D

No i chyba g.... z tego bo mam jakies plamienie - ni pies ni wydra, takie ino ino, w dodatku to 22d.c, a ja cykle zawsze mialam dlugie, 26-28dni, zalezy po ktorym porodzie, ostatnio 27 bylo zwykle, wiec to tak z czapy troche. Cos pierdyknelo i wyglada ze sie @ przywlekla. Tak z tydzien za wczesnie.

Indziorka, dobra kobieto, dzieki za serce litosciwe.:-D

No i chyba g.... z tego bo mam jakies plamienie - ni pies ni wydra, takie ino ino, w dodatku to 22d.c, a ja cykle zawsze mialam dlugie, 26-28dni, zalezy po ktorym porodzie, ostatnio 27 bylo zwykle, wiec to tak z czapy troche. Cos pierdyknelo i wyglada ze sie @ przywlekla. Tak z tydzien za wczesnie.
a moze to plamienie implantacyjne :blink:

hejaaaa ;)
ja jak zajechałam po terminie już do szpitala to miałam 3cm i nic się nie działo... o 7:30 podłączyli oxy po 8 były skurcze - pierwsze w ciąży bo wcześniej nie miałam ani jednego... skurcze były znośne i poszłam się poplumkać pod prysznicem ;) myślałam że mi przejdzie :-D o 10:30 miałam już 6cm i odeszły mi wody ok 11:20 było 8cm i 11:55 po wszystkim :)

reklama
kłaczek znaj me dobre serce :p ale dla swojego to chyba na poważnie za dobra jestem, nawet sobie nie pokrzyczałam, ale to z troski o dzidzię :D żeby się nie denerwowała;)

A tak w ogóle to dzisiaj w nocy mi się śniło, że urodziłam synka :D więc już nie mam od jakiegoś miesiąca żadnego przeczucia co do tego czy moje dziecko będzie oną czy onem :D

Nie wyobrażam sobie powrotu na studia :/ i mleko się dzisiaj litrami ze mnie leje, nie wiem czy to normalne o_O

Do góry