reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

klaczek trzymam kciuki zeby cie macica zaskoczyla....:-D

indziorka mysle ze normalne mi w pierwszej ciazy pokarm lal sie juz od 16 tygodnia... tzn. taka wydzielina bialo zolta i czesto rano jak wstawalam to bluzka byla taka mokra jakbym prysznic brala :-D

reklama
Hejka dziewczyny :)
Rzadko ostatnio tu zaglądam, jakoś nie mam kiedy bo mój M okupuje kompa :)
Dzewelajna ja też mam mieć usg w 7 tyg. ciąży wtedy ma bić już serduszku, wychodzi że jesteśmy w tym samym tygodniu, ale fajnie:)
Pozdrawiam wszystkie forowiczki:)
Dobrej nocy

Pam no pewnie jakoś tak właśnie w 16 tc pierwszy raz zauważyłam plamy po mleku, ale dzisiaj nie wiem co się dzieje normalnie piszę powódź jest :D byle po porodzie się utrzymało;) wtedy może lepiej na to będę patrzyła, bo teraz raczej to przeszkadza, nawet mój za cyca nie chce złapać bo mówię, że mleko w nim jest :(

Alfa to wizytę masz gdzieś niedługo pewnie ;)

Masakra, dziwnie się czuję oglądając ten serial przyjaciółki na polsacie, bo tam typiara nosi moje imię, które zbyt popularne to nie jest :D i jak ja je słyszę w takim natężeniu to aż dziwne jest bardzo :D

Dobry wieczór ;) byłam dziś po południu na wizycie u innej ginekolog (babka ze szpitala w którym rodziła December) i...okazało się że znalazła w tej książce ciąży z UK opis do scanu z 12tyg+5dn i wg niego termin wypadał na 14 września:-D i chyba ten angielski scan był najdokładniejszy, tak bynajmniej mnie się wydaje i ta babka stwierdziła no że faktycznie ona by się trzymała też tej daty, więc wychodziło by na to że jestem po terminie 6 dni a nie ponad 2 tyg :-D:szok: poza tym wszystko sprawdziła i potwierdziła wczorajsze badanie w szpitalu, powiedziała w zasadzie to samo co tamten lekarz czyli wsio jest ok i nie wygląda to na ciąże aż tyle po terminie, powiedziała jedynie tyle że w poniedziałek mam walczyć aby wzięli mnie już do szpitala jeśli samo nic nie drgnie tak dla bezpieczeństwa :tak: Cieszę się, bo jestem spokojniejsza i wierzę w to że do poniedziałku może jednak coś się ruszy choć by dlatego, że pobolewa mnie brzuch...

Indziorka usg mam 25 września, już nie mogę się doczekać, jak usłyszę serduszko mojej kochanej kruszynki :-)
W tym serialu Przyjaciółki fajna obsada jest, oglądałam pierwszy odcinek zapowiadał się na dość ciekawy....

Alfa ja też mam USG 25 :p tylko liczę na dokładne sprawdzenie dzidzi na 3D, w końcu za to płacę :D ale lubię USG, żeby się patrzeć na dzidzię :) Pamiętam swoje USG w 6tc :p taka fasolka 4,5 mm i serduch bijące jak szalone :) niezapomniane uczucie, a w 10 tc już nóżki rączki i główka wyodrębniona- normalnie szok się przeżywa ;) mi ciśnienie podskoczyło do 140/75 :D tak na mnie to podziałało :D

Lolcia najważniejsze, że jest dobrze :) a zobaczysz, że lada dzień Jasio wyskoczy Ci z brzucha już ;)

Pam chętnie zamienię tuner telewizyjny na xbox'a 360 z dyskiem 250GB :D kinekta mogę odpuścić :D niestety teraz nas an to nie stać i pewnie nie będzie, aż się dziecku będzie chciało taki prezent zrobić :D

Witam sie piatkowo!
Huraaa mamy piątek i już jutro weekend , wyspie sie :-) generalnie nie jestem typem spiocha ale jak sie zbliża jesień to zamieniam sie w misia ktory by tylko spał wiec jutro sie wyspie.
Miłego dnia dziewczyny:-D

reklama
Do góry