reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ainhoa ale jesteś :-p:-p

a ja właśnie nawcinałam się sezamków z herbatą malinową - synek zadowolony ;].

dziewczyny a jak już urodziłyście to brakowało Wam kopniaków itp?

Gratuluje kruszynek sa piekne :) az sie napatrzec nie moge :)

mam nadzieje ze w tym cyklu uda sie zafasolkowac :) co prawda musialam sie wybrac do rodzicow bo tata w szpitalu mial bole w klatce ale nie byl to zawal... wiec wszystko dobrze jutro go wypuszcza :)

owulke mam dopiero w poniedzialek wedlug kalkulatorow ale tak na zas sporty ekstremalne na kanapie byly dzis przed wyjazazdem..:-D i potem dopiero w niedziele... trzymajcie kciuki dziewczyny :)

Lolcia, nie histeryzuj! Bedzie bolalo bo ma bolec i juz. Tylko ze ten bol akurat jest tworczy, pozytywny i swiadczy o tym, ze dzieje sie jak ma sie dziac. Spokojnie. No i placz nic tu nie pomoze.
Fasolka! Janiepierdykam, niezla dzidzia! Gratuluje!
No, prosze... Krakowianka tez. Piekny chlopak! Cos ladne dzieci sie rodza w tym roku. Gratulacje!

Ah kocham Cię kłaczku za Twoje posty bardzo motywujące:tak:
Nie chcesz wpaść do PL i potrzymać mnie za rękę ?:-D Plisss ;-)

Gratulacje dziewczyny:) Jak ja lubię róż:)

A Lolcia nadal się kula haha aż już się to śmieszne robi:D Ja wiem, że nie powinnam:D

Nie śmiej się, bo to wcale śmieszne nie jest:-D Najpierw w 20 którymś tyg była mowa o skracającej się szyjce i doktorek straszył przed wczesnym porodem, a teraz taka lipa :-D toć to szook !

Witam wszystkich w sobotę...bardzo pochmurną sobotę!
fasolka jak się ogarniesz i dojdziesz do siebie to mam nadzieje że podzielisz się wrażeniami?
Zapisałam się wczoraj do mojego gina na wtorek, jak nie dostanę okresu oczywiście, zobaczymy co powie.
Miłego dnia kobietki:-)

Witam wszystkie kobietki:)
Dziewczyny gratulacje!!!Ależ długie Wasze dzidzie w porównaniu z naszą 51cm:)
Ostatnio mało się udzielam, ale jakoś czasu brak i jakiś wstręt do lapka mam odkąd mała w domku.
Dziś miałyśmy ciężką noc, bo wychodzi na to, że mała nie toleruje mleka, na które zmieniliśmy za radą położnej. No i M pojechał po to, które było na początku.
Cyce nadal nie chcą współpracować, coś tam się nazbiera, ale mało i rzadko więc mój żal jest coraz większy, że nie mogę wykarmić mojego małego ssaka...
Pogoda też dziś mało spacerowa więc pewnie dzień w domku spędzimy.
Pozdrawiam gorąco i do przeczytania później.
P.S. Kłaczku ja po prostu jak Ciebie czytam, to endorfiny mi skaczą:)

Nie chcesz wpaść do PL i potrzymać mnie za rękę ?:-D Plisss ;-)

Z rozkosza. Zebys wiedziala.

Mlody przeszedl dzis samego siebie. Juz nie okno zycia, ale zaczelam kombinowac czy by sie gdzies nie zdobylo duzego pudla z dziurkami, zeby go zapakowac i wyslac najlepiej do Abu Dabi. Zaczal cyrk zaraz po polnocy, okazalo sie ze knebel nie dziala bo mlody ma katar i smoczka by sie chcialo ,ale wtedy nie ma jak oddychac. Do czwartej mlody zajmowal sie glownie byciem noszonym na rekach (12kg przez kilka godzin na raczkach to i Pudzian by zrezygnowal), po czym wciagnal flache kaszki i przysnal. Z przerwami na ryk o zatkany nos oczywiscie. No, gile ma wyjsciowe, trzeba przyznac, obsmarkany jest na teczowo. Wlozylam mu dzis rajtuzki zeby kopytka nie marzly bo spodnie czesto ida w gore i swista golizna, musze poszukac polarowych pajacykow do spania bo pizamki oznaczaja gole nozki i goly brzuszek - mlody sie skopuje konsekwentnie i robi to fachowo - nozki pion, nozki bec i kolderki nie ma.
Ania, Karol tez byl krotki, tez 51cm. Nadrobil.

reklama
Do góry