reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

a ja właśnie stwierdziłam, ze koniec łażenia po forach i czytania głupot -wyczytałam jeszcze,m że jest możliwość pustego jaja płodowego - przy nim też bhcg prawidłowo wzrasta i zachowuje się jak w prawidłowej ciąży.

Ale daje sobie na wstrzymanie. środa już niedługo .... w weekend będę miała zajęc co nie miara a potem tylko poniedziałek i wtorek i już - pikuś ....

reklama
trzymaj się patrycja napisz jutro co i jak po wizycie .... kurcze trzymam za ciebie na serio kciuki.

kurka wodna - codziennie w pracy zajadam się płatkami musli z mlekiem ale właśnie zaleciał mi taki zapach (chyba podświadomie) mleka i aż mi się zaczęło zbierać na wymioty. zamdliło mnie jak nie wiem - chyba będzie trzeba skończyć z ulubionym nawykiem jedzenia. bleeeee. ......

zasypiam przed kompem ...uuuaaahhh.... zzzzz.... =)

Ostatnia edycja:
To słodkich snów Ewelinko;-) A co do Twojej schizy to ja mam od jakiegoś tygodnia taka sama bo mam znajoma która miała puste jajo plodowe i tak mi to wlazlo w łeb i nie chce wyjsc . U ciebie na pewno wszystko będzie jak należy :-)

A i przyznaje sie do grzechu kulinarnego właśnie czekam na pizzę w pizzerii i zamierzam ja zjeść :-) Takie małe nagiecie ale zawsze wybieram grecka na cienkim ciescie to moze nie ma aż tak dużo kalorii , grunt to miec dobre wytłumaczenie :tak:

pizza ?? no nie ładnie a fe! :-)
kurcze - czemu w pracy nie ma tu żadnego leżaczka takiego , na który by padało ostre słońce przez szybę ... mmmm... jak ja lubię się wygrzewać w ten sposób ...
ogólnie to mi zimno jak cholercia - mam wrażenie że zimniej jest jak wczoraj ale raczej chyba nie bo słonko nieźle daje za oknami ...

_s0.zmniejszacz.pl_usg_zmniejszacz-pl_742187.jpg

A to Antosia :))

hej laski :)

kurczę ja nic nie wiem o fasolce właśnie też. żadnego znaku nic ;/
Ainhoa ależ masz śliczną Zuzę :)
Kłaczku no jasna sprawa. pstryknę tylko palcami i już ;)
Dzewelajna Ty naprawde chcesz kopa doopke! i no ja miałam kiedyś słabość do panów policjantów... :p
Redusia hahaha dobre nie?

zostało 6dni. ale małż się zgodził wywołać wilka z lasu 17 więc może coś z tego będzie jednak? bo ja już mam dooooosyć :-(

reklama
ja miałam iść do szkoły policyjnej ale zaszłam w ciążę i zrezygnowałam no bo niby jak ....
a Fabian - non stop policja i policja - chyba wyssał to z mlekiem matki ... no może nie z mlekiem bo ssał jakieś 3 miesiące może wyssał to z pępowinowym jedzonkiem :-D

Do góry