reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Zuzka śpi hehe:D Zamówiłam wczoraj laktator elektryczny Medeli, niestety ręczny aventu nie zdał egzaminu, ale to chyba głownie z mojej winy, bo nie chciało mi się pompować:D

Zuzka jutro skończy 4 tygodnie, ale ten czas zleciał...

Co z Fasolką?? Rodzi?;> Lolcia i martusia, co WY tu jeszcze robicie?;> Widzę, że to tylko ja miałam tak miło, że mi się dziecie 1,5 tygodnia przed terminem urodziło:D

Ewelina
, a za pare miesięcy będzie 7 miesiąc:D:D:D

Załączniki

• DSCN2984.jpg
    DSCN2984.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCN2985.jpg
    DSCN2985.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCN2986.jpg
    DSCN2986.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCN2987.jpg
    DSCN2987.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCN2994.jpg
    DSCN2994.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 51
reklama
a mi na wypisie z IP [robie tam ktg bo jest szybciej i lekarz na miejscu] napisali tak: zglosic sie w dniu terminu z czynnoscia skurczowa. dobre sobie. ale ide jeszcze 17.9 do swojego gina to sie zapytam jeszcze. dzis tez mialam ktg i badanie i wszystko po staremu tylko smyk tak sie rzucal ze az ktg zwaiowalo i zaczelo piszczec. i zachodze w glowe co mu sie stalo takiego znaczy malemu nie ktg :-p

poklocilam sie z M, ale zasluzyl sobie, zeby nie bylo ze to moje humorki.
No, to proste. Jesli kobieta ma w sobie choc zdziebko przyzwoitosci, to w terminie wydebi z siebie czynnosc skurczowa. Kwestia zasad i dobrego wychowania.:tak:

laktator elektryczny wg mnie jest do du...y najlepsze są ręczne podobno - ja miała elektr. i nie bardzo miał siłę ciągnąc musiał mu ręcznie pomagać "się doić" :-D

a fasolka to już na bank już jest po. ostatnio odzywała się 10 września na wrześniówkach, ze ją coś na dole podskubuje jakby delikatne skurcze. Stawiam, że 11 urodziła. dzisiaj może wychodzi to może na weekendzie się odezwie....

z tych zaleceń z IP to sie nieźle uśmiałam.... dobre

lolcia daj znac jak tam na wizycie..trzymam kciukasy

Ja jutro wybieram się do mojej pani ginekolog na 12:15. Wczoraj miałam taki gęsty brązowy śluz, dzisiaj już go na razie nie ma.
Co do cukrzycy to mój brat już 7 lat choruje na cukrzyce i je wszystko na co ma ochotę z umiarem oczywiście i jest ok, też ma insulinę w zastrzykach.

A u mnie laktator ręczny wogle nie zdał egzaminu wiec miałam wypożyczony z poradni laktacyjnej taka dojarke jak ja odpalalam w szpitalu to cały oddział budzilam

Patrycja, mam nadzieje ze tymczasem lezysz... Moze to jakas glupia infekcja, ale na wszelki wypadek... Nie laz, lez, tyle co do gina - nim sie nie wyjasni przyczyna, lepiej na zimne dmuchac. Inna sprawa, ze ja bym juz na IP byla z takim plamieniem.

pati uwazaj na siebie i duzo lez

ainhoa śliczna mala księżniczka

dzewelajna jakiego ty masz policjanta,fajny chlopak

bylam wczoraj na tym usg, bedzie chlopak, widzielismy siuraka heh

maly wazy juz 1 469g

dalej jest ułożony pośladkowo, lekarz powiedzial ze ma czas do 34 tyg jesli sie nie obruci to cesarka.

reklama
Witam się

Trochę mnie nie było, a tyle do czytania :-D

Ewelinko
- super przystojniak z tego Twojego Policjanta, extra - jeszcze tylko kilka dni i wizyta
Fasolka to już pewnie po, zaraz zdjątka będą Dzidzi.

Dziewczyny a Wy jeszcze tu ? :) Zalecenia z IP - bezcenne- to sobie musisz Martusiu dziś postanowić , że mają by skurcze i już !!!!

Ainhoa - piękna Zuzka, a jaka już duża, jak ten czas leci, jak zaczęłam Was czytać to Fasolka miała 19 tydzień a teraz już po (chyba)

U mnie wszystko ok i...................na 70% Córunia - marzenia jednak warto mieć :-D

Wyniki w normie, wręcz książkowe, cukier i ciśnienie idealne - waga stoi, czyli od początku ciąży - 4kg. także nie martwcie się nasze nowe Mamusie, że jak się jest grubym to trzeba mieć złe wyniki i cukrzyce - można normalnie przechodzić ciąże i wogóle nie wiem jak śmiał ten lekarz tak powiedzieć do ciężarnej, tak nastraszyć, że nie donosi albo jeszcze gorzej - jestem w szoku - takich konowałów to się powinno do Izby Lekarskiej zgłaszać - fujjj

Do góry