Ainhoa
Mama Zuzi
Nie martw się, ja też tak myślę, ale to chyba dlatego, że wchodzimy rzadko i już nie jesteśmy w temacie. Mamy już inne tematy hehe...lolcia, mi czop zaczał odchodzić chyba w 37tc, jak miałam już rozwarcie, a reszta krwistego w dzień porodu. tak myślę że na ip trzeba jechać właśnie jak krew i te sprawy....
rzadko tu wpadam, ale zauważyłam że tak jestem olewana .......
Ciekawe kiedy Zuza wykaże zainteresowanie czymś innym niż jedzenie także zazdroszczę grzechotki
Co do becikowego:
położna środowiskowa na podstawie karty ciąży też może wypisać takie zaświadczenie o pozostawaniu pod opieką ginekologa od 10 tyg ciąży.
od chyba 2013 becikowe nie jest wypłacane przy jakiś tam wysokich zarobkach, ale nie pamiętam jak wysokich...
Dzisiaj, po 3 tygodniach uzupełniam pamiętnik.. Opis 18 sierpnia, czyli dnia porodu zajął mi 8 stron A5...
A w ogóle Zuza skończyła wczoraj 3 tygodnie. Nie mogę się doczekać aż świadomie zacznie się do mnie uśmiechać
Przeszliśmy na Bebiko, na razie nie widzę różnicy w robieniu kupki, a jedziemy na nim od rana, ale fakt, że nie spina się... Kupiłabym Bebiko Comfort, ale nie ma w Tesco;/
A Iga ma już 2 miesiące... Powiem Wam, że czas leci jak już jest dziecko....
Załączniki
Ostatnia edycja: