Dziewczyny rosnę w piórka po waszych komentarzach jesteście prze kochane i na pewno każda z Nas jest piękna na swój sposób a ja marzę naprawdę już o tym by pozbyć się tego balastu i wziąć się za siebie bo czuje się niczym potwór A jeszcze od paru tygodni strasznie drętwieje mi lewa ręka tzn dłoń i wszystkie palce, przez co budzę się systematycznie w nocy
redusiu no faktycznie też będziesz mamą Jasia tak jak ja ;D no chyba, że zaszła jakaś pomyłka i z Jasia zrobi się dziewczynka to wtedy pomysłu na imię u mnie brak ;D
kłaczku jak czytam o Karolku i jego "hamm" to aż mi się morda cieszy no co, rośnie Ci prawdziwy mężczyzna który lubi sobie dobrze zjeść a Karol jest dużo większy niż jego rówieśnicy ?
redusiu no faktycznie też będziesz mamą Jasia tak jak ja ;D no chyba, że zaszła jakaś pomyłka i z Jasia zrobi się dziewczynka to wtedy pomysłu na imię u mnie brak ;D
kłaczku jak czytam o Karolku i jego "hamm" to aż mi się morda cieszy no co, rośnie Ci prawdziwy mężczyzna który lubi sobie dobrze zjeść a Karol jest dużo większy niż jego rówieśnicy ?