reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
rozmawialam z nimi jak narazie niewykazuja checi do poswiecenia sie np wychodzac zima na balkon, Narazie niemamy widokow na wyprowadzke a niechcialabym odklada ciazy na blizej nieokreslona przyszlosc latka leca na pierwsza ciaze juz czas a pozatym moj zegra biologiczny nie tyka on bije jak dzwon zygmutna pragne maleństwa. no nic bede dalej ich urabiac i prowadzic pertraktacje

Marcia, zasadniczo, jesli w domu choc jedna osoba nie pali, to palacze powinni miec to na wzgledzie. Kurcze, nigdy nie palilam przy dzieciach...

Kurcze, moje dziecko wpieprza jajecznice - jest bardzo "haammm" jak sie okazuje.:-D

DSC00482.jpgDSC00504.jpgDSC00509.jpgDSC00510.jpgDSC00511.jpg

A więc dodaje posta z brzuchem ;D i przy okazji dorzucam Jasiowy kącik który właśnie przed chwilą "ubrałam" :-D nie wiem czy nie za szybko...najwyżej przykryję go jakimś prześcieradłem by się nie kurzył ;)

Zobacz załącznik 496730Zobacz załącznik 496733Zobacz załącznik 496734Zobacz załącznik 496736Zobacz załącznik 496738

A więc dodaje posta z brzuchem ;D i przy okazji dorzucam Jasiowy kącik który właśnie przed chwilą "ubrałam" :-D nie wiem czy nie za szybko...najwyżej przykryję go jakimś prześcieradłem by się nie kurzył ;)

Lolcia ślicznie wyglądasz:-):tak: kolejna która podaje się za dużą ciężarną a na zdjęciu laska że ho ho :-D.
Kącik dla Jasia śliczny, na pewno będzie się w nim świetnie czuć

reklama
Do góry