reklama
Izabela2_1
Aktywna w BB
rozmawialam z nimi jak narazie niewykazuja checi do poswiecenia sie np wychodzac zima na balkon, Narazie niemamy widokow na wyprowadzke a niechcialabym odklada ciazy na blizej nieokreslona przyszlosc latka leca na pierwsza ciaze juz czas a pozatym moj zegra biologiczny nie tyka on bije jak dzwon zygmutna pragne maleństwa. no nic bede dalej ich urabiac i prowadzic pertraktacje
Marcia, zasadniczo, jesli w domu choc jedna osoba nie pali, to palacze powinni miec to na wzgledzie. Kurcze, nigdy nie palilam przy dzieciach...
Kurcze, moje dziecko wpieprza jajecznice - jest bardzo "haammm" jak sie okazuje.
Kurcze, moje dziecko wpieprza jajecznice - jest bardzo "haammm" jak sie okazuje.
dzewelajna
Fanka BB :)
ale John ma piękne mieszkanko - i jedno i drugie :-)
Zobacz załącznik 496730Zobacz załącznik 496733Zobacz załącznik 496734Zobacz załącznik 496736Zobacz załącznik 496738
A więc dodaje posta z brzuchem ;D i przy okazji dorzucam Jasiowy kącik który właśnie przed chwilą "ubrałam" nie wiem czy nie za szybko...najwyżej przykryję go jakimś prześcieradłem by się nie kurzył
Lolcia ślicznie wyglądasz:-) kolejna która podaje się za dużą ciężarną a na zdjęciu laska że ho ho .
Kącik dla Jasia śliczny, na pewno będzie się w nim świetnie czuć
reklama
Podziel się: