reklama
dzewelajna
Fanka BB :)
nieeee.... teścik dopiero jutro
ooo....pam współczuję - trzymam kciuki za kolejny miesiąc
ooo....pam współczuję - trzymam kciuki za kolejny miesiąc
Witam. ja testowac nie bede bo wczoraj przyszla @... obfita jak nigdy. bedziemy sie dalej starac moze bedzie wakacyjne czerwcowe bejbi trzymam kciuki za testujace i gratuluje dziewczyna po cc
Pam głowa do góry , następnym razem sie uda a jak dzewelajna zaciążyła to zostaliśmy we dwie. U mnie jakieś cyrki z tym cyklem sie dzieją . Test już piąty dzień pokazuje 2 kreski czyli wzrost estrogenu a nie ma owulki a żeby było smieszniej to zaraz mi sie cykl skończy bo to już 23 dzień a ja mam 30. Jak owulka nie wystąpi i dostanę za tydzień okres to potem pozasuwam do mojego ginekologa. Bardzo miłego i przystojnego dr Nowaka. To jest naprawdę super lekarz i tak jak niektóre dziewczyny spotykały sie z chamskimi tekstami na temat tuszy tak mój doktorem jak do niego zaszlam w poprzedniej ciazy i mówię ze jestem przerażona swoją waga i ile moge max przytyc a on do mnie ze spokojnie ok 20 % masy wyjściowej czyli w moim przypadku jak wazylam 95 kg to było 19 kg! Ja na niego oczy postawilam i chciałam mu sie w głowę popukacTakże nie dla każdego lekarza duza waga u pacjentki jest problemem i oby wiecej takich lekarzy:-)
Madzialenka, bez jajec...
Dzewalajna, mam wrazenie ze musze te ksiazeczke dziecku memu zapodac do biblioteczki. Samym Brzechwa, Tuwimem, Fredra itp. bajeczkami dziecka nie wychowam - trzeba czegos inspirujacego.;-) Z tytulu mi wyglada ciekawie.
Wez nas nie trzymaj z tym testem, co?
Pam, to nie moja @ - moja mam dalej.;-) Przykro mi ze jednak. Coz - nie dzis to jutro, nie teraz, to za miesiac, a starania tez sa calkiem nie od rzeczy.;-)
Marcia, we trzy.
Dzewalajna, mam wrazenie ze musze te ksiazeczke dziecku memu zapodac do biblioteczki. Samym Brzechwa, Tuwimem, Fredra itp. bajeczkami dziecka nie wychowam - trzeba czegos inspirujacego.;-) Z tytulu mi wyglada ciekawie.
Wez nas nie trzymaj z tym testem, co?
Pam, to nie moja @ - moja mam dalej.;-) Przykro mi ze jednak. Coz - nie dzis to jutro, nie teraz, to za miesiac, a starania tez sa calkiem nie od rzeczy.;-)
Marcia, we trzy.
Przepraszam kłaczku....oczywiście we trzy:-) Kurcze jak myślicie co to sie u mnie moze dziać z tym cyklem. Miała któraś z was podobne przeboje? Nigdy nie miałam problemów z hormonami, miesiączki jak w zegarku , nie wiem co sie dzieje
dzewelajna
Fanka BB :)
a może już jesteś w ciąży ?????????????????????
do mnie jakoś tak przestało docierać, ze mogło się udać ...
Ostatnia edycja:
Izabela2_1
Aktywna w BB
Witam w wrześniu!
Dzisiaj zamówiłam testy owulacyjne i w przyszlym tygodniu zaczynam testowanie zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mam pytanie zupelnie z innej beczki. Dziewczyny czy u was w domu sa palący domownicy? jesli tak to jak unikacie tych trujacych chmur. Ja sie martwie jak to bedzie u mnie mieszkamy z rodzicami ( 3 pkoje+ kuchnia) i oboje rodzicow kopci co sil w plucach.
Dzisiaj zamówiłam testy owulacyjne i w przyszlym tygodniu zaczynam testowanie zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mam pytanie zupelnie z innej beczki. Dziewczyny czy u was w domu sa palący domownicy? jesli tak to jak unikacie tych trujacych chmur. Ja sie martwie jak to bedzie u mnie mieszkamy z rodzicami ( 3 pkoje+ kuchnia) i oboje rodzicow kopci co sil w plucach.
Izabelko - to współczuję, a nie macie balkonu albo coś takiego, może by mogli tam palić, albo jak nie macie to może w łazience z oknem, jakoś tak żeby nie rozchodziło się po pokojach. Ostatnio czytałam, że najnowsze badania wskazują, że palacze bierni są 3 razy bardziej narażeni na zagrożenia i choroby wynikające z paleni niż sami palacze, więc naprawdę niewskazane żebyś przebywała w dymie.
Pam - przykro mi strasznie, ale na lato rodzić to też fajnie, a uda Wam się na 100 % w następnym cyklu &&&&&&&&&
Pam - przykro mi strasznie, ale na lato rodzić to też fajnie, a uda Wam się na 100 % w następnym cyklu &&&&&&&&&
a może już jesteś w ciąży ?????????????????????
Wiesz przemknęło mi to przez myśl bo ostatnimi dniami jakoś dziwnie się czułam, mianowicie jest mi nie dobrze, ssie mnie w żołądku (wczoraj o 23 o mało bym nie poszła na dół do lodówki bo tak mi się jeść chciało), byłam w sobotę w sklepie i myślałam ze się zaślinię jak buldog na widok śledzika(którego na co dzień raczej rzadko jadam), kupiłam pojemniczek i sama go opyliłam ale nie wiem czy to możne jakieś urojone a może coś się dzieje z hormonami które jak wiadomo odpowiedzialne są za smaki, humory itd. zobaczymy zostało jeszcze tydzień. szukałam w necie informacji czy estrogen może być podwyższony przy zajściu w ciąże ale jakoś nic konkretnego nie znalazłam
reklama
Witam w wrześniu!
Musisz wytłumaczyć rodzicom że tobie to szkodzi bardziej niż im. zawsze mogą wyjść na klatkę albo balkon..albo kup im w prezencie e-papierosa ten chociaż nie śmierdzi
Podziel się: