reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

IMG_1745.JPG

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

a tymczasem jestem głodna

jutro wizyta u doktorka - ciekawe co powie ....

reklama
Witam
biggrin.gif
i wykrakałam sobie młodej przeszło a ja od południa wymiotuje i na kibelek latam
realmad2.gif
realmad2.gif
przy wymiotach mam takie skurcze ze masakra
no.gif
dreszcze jakies mam a słaba jestem ze ledwo do kibelka dochodze
eek.gif
eek.gif
....

Biedna, jejku ale Cię męczy, dużo pij i postaraj się coś zjeść, choćby suchy chlebek.
Jak Ci tak dłużej potrwa, to może do lekarza trzeba iść, bo to nie wygląda dobrze te dreszcze i skurcze :-(

No wreszcie, nareszcie!!

Super! Gratuluję :]

kłaczku, dzisiaj, jak się obudziłam byłam tak głodna, że jak łapczywie otworzyłam japę po łyżkę, to mi się wymsknęło takie właśnie "hammm" i aż się sama zaśmiałam w głos :p

Od jutra zaczynamy mały remoncik pokoiku, który na razie robi nam za sypialnię, a już wkrótce zacznie stawać się naszą sypialnią połączoną z pokoikiem dziecięcym. Ale checa! Ciągle w to nie wierzę! Chociaż dzisiaj, jak obudziłam się w nocy - same wiecie po co - drogie ciężarówki - jeśli nie, to ja podpowiem - SIKANIE, to jak już wróciłam do wyrka, to dostałam takiego kopniaka, że aż mnie zgięło. Spieszę wyjaśnić, że w ogóle nie bolało, ale wiecie - nie spodziewałam się takiego kopa. Do tej pory, to były delikatne ruchy, jak przy wzdęciach :p A tu: kopa dał synuś mamusi! Ale, ale - mój Mały - proszę o jeszcze :D

Zbieram się na spotkanie z koleżanką z licealnej szkolnej ławki - po szkole wyjechała do England i właśnie wróciła na stałe - 6,5 roku się nie widziałyśmy!

Trzymcie się ciepło wszystkie lachonki :D:-)

Gratuluję Ewelina:) Teraz widać dwie wyraźne krechy!

Idę sprzątać, bo Zuza w końcu zasnęła... Jeszcze trochę a zbankrutuję na MM, jakie jest najtańsze, ale dobre MM??

Ewelina! gratulacje!!!! nie chcę mówić - a nie mówiłam;P ale super wiadomość z samego rana!:) proszę się oszczędzać i jutro zdać szczegółową relację z wizyty:)

a moja waga poszła w górę...1 kg w dwa tygodnie... niby razem -5kg, ale tzn.ze już +3kg w ciągu w dwóch miesięcy...

dziewczyny czy wy też przy ...kichaniu macie bóle brzucha? tzn. takie ciągnięcie po bokach? dosłownie jakby jajniki urywało??? ja miałam tak od początku ciąży - maskara, ostatnio mi przeszło, ale wczoraj znowu tak mnie zabolało, że aż się popłakałam z bólu...od tej pory też Mały nie jest zbyt aktywny:( i zaczynam się martwić...

reklama
Ainhoa - moja kuzynka i koleżanka kupują Bebiko 1 - koszt to 13,90 za 350 gr i ponoć jest super, identyczny skład co Bebilon

Marta - ja tak mam, bo niestety jestem alergikiem i mam uczulenie na siano, trawy, koty itp i niestety w ciąży nie mogę nic brać na to, więc non stop kicham i prycham i bardzo się bałam bo mnie też brzuch ciągnie i tak rwie jak kicham i jak byłam u lekarza to mu o tym opowiedziałam i powiedział, że to przy kichaniu te więzadła się naciągają i dlatego ten ból, ale to jest całkowicie nieszkodliwe dla Dzidziusia

Ostatnia edycja:
Do góry