reklama
Mam wyjechane wymagania bo lampki chce tiffany i to w cieplych kolorach, a narzute patchworkowa i to musi byc klasyczny patchwork a nie jakis wyrob patchworkopodobny. I zadnych niebieskosci, ma byc przytulnie - w odcieniach miodu, czekolady moze, bordach.. Gdzies w te strone.
Mmmm, ale będzie ładnie! Moje klimaty
Pozdrawiam Was serdeczniaście i życzę miłego dzionka.
P.S. A my w piątek idziemy na pierwsze zajęcia w szkole rodzenia tra-la-la :] W dodatku darmowej szkole rodzenia. tra-la-la
Lolcia, Karolek jest okropny. A chyba nawet ksiazeczka byla pod podobnym tytulem - okropny, straszny albo cos kolo tego Karolek. Faktem jest, ze wczoraj mnie dziecie zaskoczylo niesamowicie, bo zdazylam wymienic pranie na sznurach, przygotowac sobie sprzet i pokosic oba trawniki, a on siedzial caly czas na kocyku, skubal sobie trawke, rozgladal sie i byl zajety. Nawet kiedy mnie nie widzial, bawil sie spokojnie.
Totka, to sa tez moje klimaty. Zalozylam ze robie wiejski dom, w bialych scianach, jasnych, drewnianych meblach, z kredensem w kuchni, prostym stolem i drewnianymi krzeslami na ktorych beda poduszki. Lampki tiffany to lekki odjazd od kierunku, bo to raczej art deco (podobaja mi sie tez w stylu art nouveau), ale swiatlo przesiane przez witraz daje bardzo specyficzny, nieco bajkowy klimat, ociepla... Chce wprowadzic maksimum swiatla bo pogoda tu nie rozpieszcza i slonca wiele nie ma, wiec jesli juz sie pojawi, wnetrze domu ma z nim korespondowac. Mamy na szczescie spore okna, z 2 sypialni i kuchni widok na ogrod, z salonu okna na ulice i na ogrod, z malej sypialni na ulice, wiec mozna poszalec.
P.S. Jesli kiedys jeszcze bede marudzic na skapa @, to mnie kopnijcie w d...
Totka, to sa tez moje klimaty. Zalozylam ze robie wiejski dom, w bialych scianach, jasnych, drewnianych meblach, z kredensem w kuchni, prostym stolem i drewnianymi krzeslami na ktorych beda poduszki. Lampki tiffany to lekki odjazd od kierunku, bo to raczej art deco (podobaja mi sie tez w stylu art nouveau), ale swiatlo przesiane przez witraz daje bardzo specyficzny, nieco bajkowy klimat, ociepla... Chce wprowadzic maksimum swiatla bo pogoda tu nie rozpieszcza i slonca wiele nie ma, wiec jesli juz sie pojawi, wnetrze domu ma z nim korespondowac. Mamy na szczescie spore okna, z 2 sypialni i kuchni widok na ogrod, z salonu okna na ulice i na ogrod, z malej sypialni na ulice, wiec mozna poszalec.
Lolcia, Karolek jest okropny. A chyba nawet ksiazeczka byla pod podobnym tytulem - okropny, straszny albo cos kolo tego Karolek. Faktem jest, ze wczoraj mnie dziecie zaskoczylo niesamowicie, bo zdazylam wymienic pranie na sznurach, przygotowac sobie sprzet i pokosic oba trawniki, a on siedzial caly czas na kocyku, skubal sobie trawke, rozgladal sie i byl zajety. Nawet kiedy mnie nie widzial, bawil sie
spokojnie.
Totka, to sa tez moje klimaty. Zalozylam ze robie wiejski dom, w
bialych scianach, jasnych, drewnianych meblach, z kredensem w kuchni,
prostym stolem i drewnianymi krzeslami na ktorych beda poduszki. Lampki
tiffany to lekki odjazd od kierunku, bo to raczej art deco (podobaja mi sie
tez w stylu art nouveau), ale swiatlo przesiane przez witraz daje bardzo
specyficzny, nieco bajkowy klimat, ociepla... Chce wprowadzic maksimum
swiatla bo pogoda tu nie rozpieszcza i slonca wiele nie ma, wiec jesli juz sie
pojawi, wnetrze domu ma z nim korespondowac. Mamy na szczescie spore
okna, z 2 sypialni i kuchni widok na ogrod, z salonu okna na ulice i na
ogrod, z malej sypialni na ulice, wiec mozna poszalec.
Klaczek ty to jak profesjonalny dekorator wnętrz piszesz :-) Staram sie to wszystko wyobrazić i powiem szczerze ze musi byc tam bardzo ładnie .
A my już po rozpoczęciu roku szkolnego i zaraz jadę z cora na zakupy dokupić jakieś drobiazgi
Marcia, ja sie na tym kompletnie nie znam. Na czuja jade. No, troche podlapalam szukajac mebli i dodatkow - wiem ze stol i krzesla do kuchni mam "french farmhouse", lampek szukalam witrazowych i to z ebay'a wiem ze to lampki w stylu tiffany. Natomiast w miare dobrze widze kolory i mam swoje widzimisie jesli chodzi i urzadzenie domu.
Kłaczku - pięknie będzie, bo to takie fajne naturalne wszystko wyjdzie, ja tez nie przepadam za nowoczesnymi rozwiązaniami w stylu chrom i szkło - fuuj.
AAA ! Witam się poniedziałkowo.
Ciekawe jak tam nasze Dziewczyny po cc ?
AAA ! Witam się poniedziałkowo.
Ciekawe jak tam nasze Dziewczyny po cc ?
madzialenka1988
Fanka BB :)
po pierwsze
weronika gratulacje córki
aniu tobie równiez gratuluję,fajnei ze juz masz dziecię przy sobie
dziewczyny macie prześliczne brzuchatki
kłaczku guru ty nasz,ogromnie sie cieszę żę znowu zadziałacie
ainhoa nooo ładnie ci cyferki lecą, wklejaj zdj zuzki,pokaz tego pyziolka 2tygodniowego:-)
dzewelacja i pam szybko róbcie testa bo mnei kciukasy juz bola
witam nowe forumowiczki
umnie bez zmian,brzuch czasem poboli,plecy bola,spać nie moge w nocy,
dzisiaj na obiadek kotlety mielone,marcheweczka na gęsto i ziemniaczki młode- z własnego ogródka mmmmniam
potem zerkne co naskrobałyście.
wogóle wszystkie mamusie wklejać swoje brzuchatki,niema zmiłuj mój ma mi kabel kupić bo urwalam końcówke i jutro z samego rana wrzucam swoj brzuchalek.
weronika gratulacje córki
aniu tobie równiez gratuluję,fajnei ze juz masz dziecię przy sobie
dziewczyny macie prześliczne brzuchatki
kłaczku guru ty nasz,ogromnie sie cieszę żę znowu zadziałacie
ainhoa nooo ładnie ci cyferki lecą, wklejaj zdj zuzki,pokaz tego pyziolka 2tygodniowego:-)
dzewelacja i pam szybko róbcie testa bo mnei kciukasy juz bola
witam nowe forumowiczki
umnie bez zmian,brzuch czasem poboli,plecy bola,spać nie moge w nocy,
dzisiaj na obiadek kotlety mielone,marcheweczka na gęsto i ziemniaczki młode- z własnego ogródka mmmmniam
potem zerkne co naskrobałyście.
wogóle wszystkie mamusie wklejać swoje brzuchatki,niema zmiłuj mój ma mi kabel kupić bo urwalam końcówke i jutro z samego rana wrzucam swoj brzuchalek.
dzewelajna
Witajcie !
co do książki kłaczku to "koszmarny Karolek" :-) swego czasu ulubiona książka Fabiana potem był już Mikołajek.
nasze dziewczyny pewnie powoli dochodzą do siebie.
a ja jakoś kurcze wytrwałam i nawet zbytnio nie myślałam.
Przestawiłam się na stare tory - co ma być to będzie i nawet jakbym chciała to tego nie zmienię więc po co sie stresować.
My po rozpoczęciu roku szkolnego. Oczywiście jak co roku od 3 roku życia i pierwszych lat w przedszkolu tak i teraz kolejny rok w szkole a Fabian urządza awantury mi jak mały dzidziuś że on był za krótko w szkole i on nie jedzie do domu.
No i weź tu matko polko daj sobie z panem mądralińskim radę
co do książki kłaczku to "koszmarny Karolek" :-) swego czasu ulubiona książka Fabiana potem był już Mikołajek.
nasze dziewczyny pewnie powoli dochodzą do siebie.
a ja jakoś kurcze wytrwałam i nawet zbytnio nie myślałam.
Przestawiłam się na stare tory - co ma być to będzie i nawet jakbym chciała to tego nie zmienię więc po co sie stresować.
My po rozpoczęciu roku szkolnego. Oczywiście jak co roku od 3 roku życia i pierwszych lat w przedszkolu tak i teraz kolejny rok w szkole a Fabian urządza awantury mi jak mały dzidziuś że on był za krótko w szkole i on nie jedzie do domu.
No i weź tu matko polko daj sobie z panem mądralińskim radę
reklama
*martusia*
hej
a ja po wizycie juz. jestem przerazona troche bo szyjka juz miekka i tylko czekac mam. w/g doktorka jestem stworzona do bycia w ciazy... ta poczucie humoru to on ma. ale zeby nie bylo tak fajnie to przytylam ponad 2kg od ostatniej wizyty lacznie 7.
Dzewelajna jak tescik? robilas?
a ja po wizycie juz. jestem przerazona troche bo szyjka juz miekka i tylko czekac mam. w/g doktorka jestem stworzona do bycia w ciazy... ta poczucie humoru to on ma. ale zeby nie bylo tak fajnie to przytylam ponad 2kg od ostatniej wizyty lacznie 7.
Dzewelajna jak tescik? robilas?
Podziel się: