reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Weronka gratulacje :-D niech się zdrowo chowa ;) czekamy na Wasz powrót :tak::tak::tak:

Kłaczku jestem tego samego zdania co reszta dziewczyn odnośnie Waszych starań, pozytywne myślenie przede wszystkim :tak: uda się ! Hm, a skoro dacie radę wychować Karolka to i małą fasolkę też zdążycie i dacie radę odchować ;)

Nasprzątałam się dziś i teraz sobie odpoczywam, zaraz chyba sobie kąpiel zafunduje... :-D eh u mnie nic się nie dzieje ;D

Weronika - wiedziałąm, normlanie wiedziłąm - miąłam nosa. Suuuper. Gratulacje gorące. ale się ciesze hihihi..

tak samo jak mi się mordka uśmiechnęła jak przeczytałam o tobie kłaczku, że jednak będiesz się starała - i dobrze. moze w końcu się uda.

pam_x_pam a ty ile jesteś po spodziewanej @ ? Ja ostatni test robiłąm 5 dni po spodziewanej i nadal miałam bardoz słąbiutką krechę - taką samą jak 2 dni po, i 4 dni po.

Teraz teścik we wtorek.

Jeszcze teraz trzymamy kciuki za naszego niedzielnego bobaska :-)

A mi dzisiaj hormony na nosie zagrały i przed chwilą się rozpłakałam normalnie :baffled:
Nie śpię w nocy źle, przespałam się teraz jakieś pół godziny i niedobrze... Nosz ku***wa nie jestem od dogadzania innym:baffled:

Wszystkiego mi się odechciało, chyba jednak się spakuję i wrócę do pustego mieszkania :baffled:

Weronika - wiedziałąm, normlanie wiedziłąm - miąłam nosa. Suuuper. Gratulacje gorące. ale się ciesze hihihi..tak samo jak mi się mordka uśmiechnęła jak przeczytałam o tobie kłaczku, że jednak będiesz się starała - i dobrze. moze w końcu się uda.pam_x_pam a ty ile jesteś po spodziewanej @ ? Ja ostatni test robiłąm 5 dni po spodziewanej i nadal miałam bardoz słąbiutką krechę - taką samą jak 2 dni po, i 4 dni po. Teraz teścik we wtorek.Jeszcze teraz trzymamy kciuki za naszego niedzielnego bobaska :-)
@ miala byc wczoraj ale nie ma. test robilam wczoraj i taki cien cienia byl i po chwili zniknol wiec we wtorek powtorze.

Hejka dziewczynki:)
Jutro wielki dzień dla nas więc piszę już teraz, że odezwę się jak już będziemy z Lenką w domku. Trzymać kciuki za szybki powrót do formy po cc:) i oczywiście za maleńką również. Do przeczytania wkrótce:) Buziaki

reklama
Do góry