Powinnam dostać @ 19 marca więc jeszcze trochę czasu :-)
reklama
No więc wymusił na mnie pizzę pierwszy raz od kilku miesięcy, dla niego wieczór skończył się graniem, a ja... cóż, zamknęłam się w toalecie@Ika88 I co w końcu dobrego jedliscie? jak spedziliscie czas ?
Cześć :-) gratuluję ciąży, wagę to masz naprawdę super, moje marzenie :-)Hej Wam Ciężarówki i Staraczki chciałabym znowu do Was dołączyć po... 6 latach przerwy coś tam troszkę Was już poczytałam, ale zanim "nadrobić" się uda pewnie minie trochę czasu, którego teraz mam aż nadto, bo mam leżećJa w tym momencie 9t5dc, w grudniu 2017 poronienie, a oprócz tego 6-letnia Córka z danych to 28 lat, 165cm wzrostu i 84,4 kg
Oczekujaca123
Fanka BB :)
@91AsiaNo więc wymusił na mnie pizzę pierwszy raz od kilku miesięcy, dla niego wieczór skończył się graniem, a ja... cóż, zamknęłam się w toalecie
To powodzenia. Owu przed Wami
@Ika88 romantycznie A dobra chociaż? Mi pizza nie podnosi cukru.... WGL moja cukrzyca to jakieś nieporozumienie
Bez zachwytu, ale uparłam się, żeby tym razem była z jakiegoś lokalu, którego nie znamy, no i pokarało mnie Ja swojej glikemii nie ufam, nigdy glukometr nie pokazuje mi nawet zbliżonej wartości po identycznym daniu...@91Asia
To powodzenia. Owu przed Wami
@Ika88 romantycznie A dobra chociaż? Mi pizza nie podnosi cukru.... WGL moja cukrzyca to jakieś nieporozumienie
Oczekujaca123
U mnie cukry w miarę stale, co może być zgubne [emoji14] niestety z tendencją do niskich cukrów... więc muszę pilnować by w odpowiednim momencie zjeść
Bez zachwytu, ale uparłam się, żeby tym razem była z jakiegoś lokalu, którego nie znamy, no i pokarało mnie [emoji14] Ja swojej glikemii nie ufam, nigdy glukometr nie pokazuje mi nawet zbliżonej wartości po identycznym daniu...
Indziorka
@91Asia no do mojej wymyślonej wagi jeszcze brakuje i skłamałabym gdybym powiedziała, że to nic takiego zgubić ponad 30kg najtrudniej było zacząć, ale zrobiłam szybkie cięcie, a później reszta weszła sama w nawyk szybkie cięcie dotyczyło słodyczy- bo przez te cholery waga mi spadać nie chciała, bo z jedzeniem od nastolatki się pilnowałam ;p teraz nawet raz na.jakiś czas ciacho na mieście zeżrę ze smakiem ;p a no i ruszać to zawsze się ruszałam i moja kondycja nie była najgorsza- po prostu ją podciągnęłam
Cześć dziewczyny, zakupiłam żel conceive używała z was któraś , mam clo ,żel teraz tylko czekam na @. W ogóle dzisiaj się czuje właśnie jak na @ myślałam że może ovu ale testy blade. Poza tym zakupiłam sobie też rowerek stacjonarny no i dzisiaj, zaczynam zabawę, ale ciężko jest, bardzo mi nie wygodnie, oj zasiedzialam się strasznie.
Oczekujaca jak się czujesz??? 23tc przeskoczył już???
reklama
Oczekujaca123
Nie...nadal trwa.... myślę, że tak naprawdę najgorzej przeżyje okres od 22tc-24.... no więc dziś kończymy 22t3d... także bardzo ciężko.. płacze po katach, i wogole jest do dupy. Żyć się nie chce.Cześć dziewczyny, zakupiłam żel conceive używała z was któraś , mam clo ,żel teraz tylko czekam na @. W ogóle dzisiaj się czuje właśnie jak na @ myślałam że może ovu ale testy blade. Poza tym zakupiłam sobie też rowerek stacjonarny no i dzisiaj, zaczynam zabawę, ale ciężko jest, bardzo mi nie wygodnie, oj zasiedzialam się strasznie.
Podziel się: