reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Powiem wam że dał mi nadzieję że nie jestem gorsza i dlatego też sama mam chęć udowodnić sobie że potrafię wziąść się za swoje kilogramy i zanim zajdę trochę ich zgubić.
Oczywiście, że nie jesteś gorsza :-) nikt nie jest z powodu nadprogramowych kilogramów. Życzę powodzenia, ja również zamierzam coś zrzucić przed zajściem.

reklama
Kurczę dziewczyny dostałam znów @ dwa tygodnie od ostatniej dzwoniłam do ginekologa czy brać od dzisiaj clo czy czekać na kolejną @i mam czekać, i znów miesiąc w plecy, trudno

Bol brzucha mam poczatku ciazy i nikt nie wie skad :( bo jak wymazy byly czyste, jak szyjka bula dluga, jak wszystko bylo ok to bolal. Jak bula bakteria w moczu tez bolal, jak sie skrocila tez bolal.. wiec generalnie powinnam sie przyzwyczaic ale teraz jakis skurczowy ten bol sie robi.. wzielan relanium, bo dopiero mezowi udalo sie wykupic, spasmoline i czekam co dalej...
Trzymam mocno kciuki za zdrowie Twoje i Twoich maluszków, myślami jestem z Wami bardzo często. Wierzę w to, że wszystko będzie dobrze :-) przypomnij który jest teraz tydzień?

Trzymam mocno kciuki za zdrowie Twoje i Twoich maluszków, myślami jestem z Wami bardzo często. Wierzę w to, że wszystko będzie dobrze :-) przypomnij który jest teraz tydzień?
Dziś 21t5d. Kolejna wizyta u mojej gin 6marca - o ile wcześniej nie zeswiruje.
Od 11.02 mam założony szew. W ten wtorek byłam na kontroli u swojej gin i ponoć trzyma. W poniedziałek mieliśmy prenatalne. Niestety u chłopczyka jest mały ubytek na serduszku i wskazane echo serca... u dziewczynki wszystko ok. 19marca mamy echo serduszka to będzie 25tc wtedy ponoc najlepiej widać co się tam dzieje, lekarka z prenatalnych kazała się nie martwić bo często zanikają te ubytki ale wiadomo stres jest...
Od kilku dni mam zakwasy na brzuchu, i kłucie i bóle pochwy... matko.. ja nie wiem skąd już biorą mi się te objawy... Głównie mam leżeć... No więc leżę i nic nie robię.. przed wczoraj zaczęłam oglądać wyprawki robić listę itp ale nadal się boję cokolwiek kupić w związku ze stratą syna w 23tc.. jakoś już chce by ten 23 tc przeleciał.... oby dotrwać do miarę bezpiecznego momentu. Jak już zaczęłam się cieszyć że jest ok to doszły te ciągnące bóle brzucha i pochwy no ale ani to skurcze ani jakie bóle porodowe więc może po prostu tak ma być. Czuje jak y mnie ktos pobil...:p
Zmęczona jestem szpitalami gdzie już nic więcej na tą chwilę mi nie pomoga więc sobie odpoczywam... starając się odwrócić uwagę od złych myśli:)

reklama
Do góry