reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Spoko, 'świeżak' w końcu jestem :D A ten ból brzucha miałaś też przed szwem? Chciałabym napisać, żebyś się nie martwiła, że 3 tygodnie do 23tc (tak?) szybko zlecą, ale sama wiem, że leżenie strasznie się dłuży... Głównie próbuję spać :p
Bol brzucha mam poczatku ciazy i nikt nie wie skad :( bo jak wymazy byly czyste, jak szyjka bula dluga, jak wszystko bylo ok to bolal. Jak bula bakteria w moczu tez bolal, jak sie skrocila tez bolal.. wiec generalnie powinnam sie przyzwyczaic ale teraz jakis skurczowy ten bol sie robi.. wzielan relanium, bo dopiero mezowi udalo sie wykupic, spasmoline i czekam co dalej...

reklama
Bol brzucha mam poczatku ciazy i nikt nie wie skad :( bo jak wymazy byly czyste, jak szyjka bula dluga, jak wszystko bylo ok to bolal. Jak bula bakteria w moczu tez bolal, jak sie skrocila tez bolal.. wiec generalnie powinnam sie przyzwyczaic ale teraz jakis skurczowy ten bol sie robi.. wzielan relanium, bo dopiero mezowi udalo sie wykupic, spasmoline i czekam co dalej...
Oby ten był tylko od szwu i zniknie po kilku dniach... Ta spasmolina to coś jak nospa?

hej no więc tak wyszłam w w skowronkach,na dzień dobry od razu pochwały że fajnie że jestem przygotowana z wynikami i że wie na czym można pracować,badanie oki żadnych nadżerek, potem usg i brak jajeczek czyli owulacji nie ma ,zatoka Douglasa wolna ,endometrium 9,8czyli mówił że zacne , przepisał mi clo i od następnego cyklu w drugim dniu mam zacząć brać 5dni potem do niego na monitoring ,ogólnie jestem mega zadowolona i zmotywowana,i o wadze ani słowa nie wspomniał

hej no więc tak wyszłam w w skowronkach,na dzień dobry od razu pochwały że fajnie że jestem przygotowana z wynikami i że wie na czym można pracować,badanie oki żadnych nadżerek, potem usg i brak jajeczek czyli owulacji nie ma ,zatoka Douglasa wolna ,endometrium 9,8czyli mówił że zacne , przepisał mi clo i od następnego cyklu w drugim dniu mam zacząć brać 5dni potem do niego na monitoring ,ogólnie jestem mega zadowolona i zmotywowana,i o wadze ani słowa nie wspomniał
No to super! Teraz tylko stymulacja owulacji i dzidzia on the way [emoji4]

No to super, że lekarz Cie zmotywował a nie zdołował. Tak powinno być zawsze :-)

reklama
Powiem wam że dał mi nadzieję że nie jestem gorsza i dlatego też sama mam chęć udowodnić sobie że potrafię wziąść się za swoje kilogramy i zanim zajdę trochę ich zgubić.

Do góry