reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ehhh :(
A nie można od razu zrobić operacji żeby jej tak nie męczyć?
I tak musi być na wyciągu, bo pokurczone ścięgna i mięśnie muszą się rozluźnić. Jakby ją teraz od razu wsadzili w gips, to bardzo by ją to bolało, bo na siłę zmieniliby pozycje nóżek, mięśni i ścięgien. A operacja może nie być konieczna, bo może nie być czego operować. Zawsze lepiej jest bez operacji, bo po operacji i tak zakładają gips, a pod spodem jest rana...

reklama
Paula, dużo wytrwałości [emoji8]

Mama po raz drugi, gratulacje!

Zuza, cudne chłopaki! [emoji7]

Colorado, nie wiem kiedy, planuję we wtorek, ale pewnie @ będzie szybciej. Na razie PMS mnie wykańcza i ból piersi. Najpierw idą one, a potem ja[emoji849]

Oczekująca, jak dziś? [emoji8]

Zuza, super facety [emoji7] i piękna jesień :) zmieniacie mieszkanie na większe z racji powiększenia rodzinki?? :) Też jak Szafirek zastanawiam się nad tym, czy będzie u Was trzeci chłopak [emoji85]

Ka, współczuję złego samopoczucia :( oby to był ostatni pms w tym roku ! [emoji106]

Paula, mam nadzieję, że da je radę bez operacji, bo to jednak obciążenie dla organizmu, a i po operacji nie zawsze jest tak, jakby się chciało :(

Dzięki Dziewczyny :)
Szafirek,Colorado też jestem ciekawa ;) Chciałabym córeczkę ale jak będzie chłopczyk to też cudnie!
A wyprowadzamy się do większego. Na razie nie ma szans na własne i wynajmujemy. Trafiła się okazja na mieszkanie z 3 sypialniami, salonem z aneksem, łazienką i toaletą wiec jestem mega szczęśliwa bo teraz jesteśmy na dwóch pokojach.
Paula oby teraz już wszystko toczyło się bez komplikacji :*

Skopiuje tez moja wiadomość, bo juz nie wiem kto gdzie pytal co u mnie

Czesc:*

Milo, ze pytacie.
Poniedzialek byl bardzo ciezki... mialam wrazenie, ze na nowo zegnamy sie z Frankiem.. o ile pobyt na cmenatrzu nie robi na mnie wrazenia to w poniedziałek siedzialam tam i ryczalam... co chwile staralismy sobie znalezc jakies zajecie byleby ten dzien przelecial... duzo rozmawialiśmy.. ogladalismy nasze zdjecia z Frankiem, które zrobilismy w szpitalu (wczesniej byly one u moich rodziców, bo ja nie bylam gotowa , zeby je obejrzeć...) mam wrazenie, ze zamknelismy pewien etap..
Wczoraj obudzilam sie i poczulam sie troche lzej... a co dalej bedzie to czas pokaze.
Bylismy wczoraj u psychologa , fajnie, ze specjalista tez widzi postęp i teraz bedziemy chodzic tylko raz w miesiacu, a nie co 2 tyg.. wiem, ze gdyby nie jej pomoc nie bylabym teraz tu gdzie jestem...
Boje sie tylko, ze jak nie uda mi sie zajsc w ciaze to wtedy dopadnie mnie zalamanie... a nie moge sobie na to pozwolic, bo w koncu musze kiedyś wrocic do pracy...

No i to tyle u mnie...

Oczekująca to okropne co was spotkało. Ale jesteś silna, nad Tobą czuwa aniołek, masz wspierającego męża- teraz musi już być dobrze. Życzę z całego serca żeby szybko udało się z kolejną ciąża, byś całą miłość i tęsknotę mogła przelać na małego człowieczka. Bądź dobrej myśli, niej nadzieję i działaj [emoji4]

Oczekująca, mam nadzieję, że uda Wam się jak najszybciej wrócić do jako takiej normalności. Pamiętaj jak silna jesteś i że Franek nad Wami czuwa [emoji173]️

reklama
Do góry