reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
No mi tez tak wypada, ale ja pewnie wczesniej zatestuje [emoji14]@ wypada mi na poniedziałek/wtorek, więc test najwcześniej w poniedziałek. A Ty?[emoji4]
Ka.2606
A jak się czujesz? Ja wciąż jak na okres. Nie pamiętam takiego PMSu w swoim wykonaniu...No mi tez tak wypada, ale ja pewnie wczesniej zatestuje [emoji14]
Oczekujaca123
Nadal duzo spie... brzuch boli jak na okres. Ale juz sie powoli przyzwyczajam, ze ciagle mnie tak boli. Dziwnie sie czuje, nawet nie potrafię opisac dokladnie co mi jest [emoji14]A jak się czujesz? Ja wciąż jak na okres. Nie pamiętam takiego PMSu w swoim wykonaniu...
Ja w weekend pewnie podjade sobie na bete, bo panikara jestem...
Oczekujaca123
No moze najpierw zatestuje ;p a potem pojade , bo ostatnio blada kreska byla 3 dni przed i od razu pojechalam na bete
Szafirek90
Co za emocje dziewczyny [emoji16]! Trzymam cały czas kciuki- już mnie bolą od tego [emoji39].. Pamiętam jakie emocje były kiedy ja zobaczyłam dwie kreski.. Och [emoji179]
Colorado1989
Fajnie byłoby jakby Ka i Oczekująca jednocześnie zobaczyły 2 kreseczki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ka.2606
Marzenie ściętej głowy, podejrzewam [emoji23] ale powiem Wam, że teraz nawet się ucieszę z okresu bo mam dość tego dyskomfortu [emoji849]Fajnie byłoby jakby Ka i Oczekująca jednocześnie zobaczyły 2 kreseczki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
reklama
Ja kupowałam koszule w sklepie internetowym, trochę się obawiałam czy rozmiar się będzie zgadzał ale udało się i mogę polecić bo bardzo wygodne i dobre gatunkowo. Sklep 9fashion.Ja mam plan kupić takie na ramiączkach właśnie, żeby potem wykorzystać. Tylko nigdzie nie umiem takich znaleźć, a allegro się boję bo nie wiem z jakiego to będzie materiału. Ja sobie muszę zawsze "pomacać".
Podziel się: