reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

No Bruno się wyspał a potem Was wyeksploatował [emoji16]

Dziewczyny, piersi mnie bolą, to chyba już po owulacji co? Nie chcę małżonka znów atakować bo on pada na twarz. Mam nadzieję, że owu była w niedzielę/poniedziałek i jego sobotnie żołnierzyki przetrwały [emoji23]
A mnie nic nie boli oprocz brzucha caly czas :( kupilam jakies testy owu w aptece i zero drugiej kreski, wczoraj blada dzis nic... wiec chyba tez po owu albo mnie wcale nie zaszczycila w tym cyklu. Tez mam nadzieje, ze owu byla w weekend i cos z tego bedzie...
Przed urodzeniem Franka przed kazdym okresem mialam bolace piersi, od porodu nic a nic... wiec moj organizm troche sie zmienil i ciezko to ogarnac

Ka, trzymam kciuki caly czas :*

reklama
Oczekująca, a który dzień cyklu u Ciebie? Robiłaś po porodzie USG żeby zobaczyć czy tam wszystko gra?
Taa 3 usg juz mialam u 3 roznych lekarzy... wszyscy twierdza, ze idealnie. Mozna dzialac.

Dzis 16dc , myslisz ze testy owu moglyby juz wychodzic negatywne ? Wiem zaczelam od du..py strony po w 15dniu, taka jakas ostatnio nieogarnieta jestem :(

Taa 3 usg juz mialam u 3 roznych lekarzy... wszyscy twierdza, ze idealnie. Mozna dzialac.

Dzis 16dc , myslisz ze testy owu moglyby juz wychodzic negatywne ? Wiem zaczelam od du..py strony po w 15dniu, taka jakas ostatnio nieogarnieta jestem :(
No chyba bardziej prawdopodobne, że jest po owulacji niż przed, tym bardziej, że masz cykle 28-dniowe. Także ja za Ciebie też [emoji8][emoji173]️

Dziewczyny, jestem w szoku. Nie znałam się na dzieciach i nie znam się na nich do tej pory. Wiem tyle, co mnie Bruno o sobie nauczy. Dziś dowiedziałam się, że niespełna dwumiesięczne dziecko może w ciągu dnia mieć tylko 2 drzemki po pół godziny każda, od 8 rano do 20 wieczorem być aktywne, ciekawskie i przylepione do mnie albo do męża [emoji33]

@madagos szalona Ty [emoji16] ja mimo, że padnięta ciągle, też nie wzgardziłabym teraz drugim bajtlem [emoji7]
Ojej to mało śpi... Mój jak byl taki mały to spał z 5razy w ciągu dnia [emoji16]
To masz wesoło od małego :)

Już może być po owu, ale nie rezygnujcie jeszcze ze staranek. Ja bym czekała tak do 20dc

reklama
Do góry