reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

. Zdjęcie

Załączniki

• PhotoEditor_20181009_094533260.jpg
    PhotoEditor_20181009_094533260.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 204
Ostatnia edycja:
reklama
Szafirek, jeszcze maleńki ale goni dzielnie! Na nóżkach i rączkach ma już takie fałdki [emoji23][emoji23] teraz na długość musi się postarać [emoji41]

Widzę, u Ciebie też od rana impreza [emoji16]

Dziewczyny, jestem w szoku. Nie znałam się na dzieciach i nie znam się na nich do tej pory. Wiem tyle, co mnie Bruno o sobie nauczy. Dziś dowiedziałam się, że niespełna dwumiesięczne dziecko może w ciągu dnia mieć tylko 2 drzemki po pół godziny każda, od 8 rano do 20 wieczorem być aktywne, ciekawskie i przylepione do mnie albo do męża [emoji33]

@madagos szalona Ty [emoji16] ja mimo, że padnięta ciągle, też nie wzgardziłabym teraz drugim bajtlem [emoji7]

Dziewczyny, jestem w szoku. Nie znałam się na dzieciach i nie znam się na nich do tej pory. Wiem tyle, co mnie Bruno o sobie nauczy. Dziś dowiedziałam się, że niespełna dwumiesięczne dziecko może w ciągu dnia mieć tylko 2 drzemki po pół godziny każda, od 8 rano do 20 wieczorem być aktywne, ciekawskie i przylepione do mnie albo do męża [emoji33]

@madagos szalona Ty [emoji16] ja mimo, że padnięta ciągle, też nie wzgardziłabym teraz drugim bajtlem [emoji7]
Wyspal sie na Waszym lozku to potem byl aktywny ;p

reklama
No Bruno się wyspał a potem Was wyeksploatował [emoji16]

Dziewczyny, piersi mnie bolą, to chyba już po owulacji co? Nie chcę małżonka znów atakować bo on pada na twarz. Mam nadzieję, że owu była w niedzielę/poniedziałek i jego sobotnie żołnierzyki przetrwały [emoji23]

Do góry