reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

My też prace w ogrodzie. Jeszcze chcę zrobić nowe nasadzenia w ogrodzie i dużo z tym pracy będzie- muszę zebrać kilka metrów darnii i później zakup ziemi,czarnej włókniny/ folii zobaczymy co będzie lepsze. Cześć roślin / krzewów już mam. No potem jeszcze kamyczki do obsypania. Dobrze że ma być tydzień ładnej pogody jeszcze.
Młody biega po trawie i szczęśliwy
Lubisz pracę ogrodowe? Ja jestem ekspertem w robieniu zakupów ogrodniczych a później już do reszty męża wysyłam i biedny wciąż coś wsadza lub przeradza [emoji14]

reklama
Ogrzewamy dom kominkiem akumulacyjnym, palimy brykie i drewno. Chociaż mamy też ogrzewanie gazowe i chyba w tym roku jak jest malutki to będziemy też korzystać.
To nasz kawałek ogrodu [emoji169]Zobacz załącznik 904973
My mamy labradorkę czekoladową więc wszelkie oczka wodne i baseny wykopane odpadają :)
Ogród piękny, ja nad moim pracuję ale wrzosy przed domem w tym roku cuuudne, tak pięknie się wybarwiły ze szok.

My mamy labradorkę czekoladową więc wszelkie oczka wodne i baseny wykopane odpadają :)
Ogród piękny, ja nad moim pracuję ale wrzosy przed domem w tym roku cuuudne, tak pięknie się wybarwiły ze szok.
My mamy yorka więc nie podchodzi bliżej niż na metr :D, kot pije z niego wodę. Niestety musimy porządnie ogrodzić je wiosną bo Antoś już będzie chodzić i jednak boimy się o jego bezpieczeństwo..

Ogrzewamy dom kominkiem akumulacyjnym, palimy brykie i drewno. Chociaż mamy też ogrzewanie gazowe i chyba w tym roku jak jest malutki to będziemy też korzystać.
To nasz kawałek ogrodu [emoji169]Zobacz załącznik 904973
@Szafirek90 piekny ogrod [emoji7]

@Colorado1989 idzcie idzcie pogoda super ! Byly i panie w bikini i panowie w slipach :D [emoji33] troche przesada, ale slonce swieci wiec trzeba korzystac, każdy po swojemu ;)

Szafirek - fajne to nosidło :) jaki szczupak z Ciebie [emoji33]
Śliczny ogród i super oczko wodne [emoji846] rybki też widzę - kot nie ma smaka? [emoji7] na zimę co z nimi robicie?

Nagini - słodkości [emoji7] skąd go macie? Kicia czy kocur? [emoji7]

Jo, wrzuć zdjęcie wrzosów [emoji16] a labradorce to trzeba taką budę czy inne legowisko-ponton do oczka dać [emoji16][emoji16][emoji16] i drinki z palemką [emoji41]

Oczekująca, to chyba tam był zlot morsów [emoji33][emoji16]

Colorado dzięki ;). Oj do szczupaka to mi bardzo dużo brakuje.. Tak ładnie chudłam a w wakacje sobie pozwoliłam i ciężko wrócić na dobre tory a waga znów rośnie ;(.
Kot podchodzi żeby się napić, obserwuje rybki czasem ale nie ma tyle odwagi żeby zapolować- bardzo nie lubi wody. Za to codziennie przynosi kilka myszek i ptaki..
Rybki zimtją w oczku, w najgłębszym miejscu ma 120cm czyli poniżej poziomu zamarzania.

Colorado dzięki ;). Oj do szczupaka to mi bardzo dużo brakuje.. Tak ładnie chudłam a w wakacje sobie pozwoliłam i ciężko wrócić na dobre tory a waga znów rośnie ;(.
Kot podchodzi żeby się napić, obserwuje rybki czasem ale nie ma tyle odwagi żeby zapolować- bardzo nie lubi wody. Za to codziennie przynosi kilka myszek i ptaki..
Rybki zimtją w oczku, w najgłębszym miejscu ma 120cm czyli poniżej poziomu zamarzania.
Coś Ty, zgrabiutka jesteś [emoji8] a waga to wiadomo, że raz w tę, raz we wtę...

To opanowany kotek, przy moich mam 100% pewność, że żadna rybka by nie przeżyła, bo zwłaszcza jeden z nich jakoś wybitnie wody się się nie boi [emoji16]

Super oczko, jeszcze raz się zachwycę [emoji16] moi rodzice mają, ale takie płytkie. Latem fajnie, bo cała masa ptaków przychodzi i można obserwować bez końca [emoji7]

Szafirek - fajne to nosidło :) jaki szczupak z Ciebie [emoji33]
Śliczny ogród i super oczko wodne [emoji846] rybki też widzę - kot nie ma smaka? [emoji7] na zimę co z nimi robicie?

Nagini - słodkości [emoji7] skąd go macie? Kicia czy kocur? [emoji7]

Jo, wrzuć zdjęcie wrzosów [emoji16] a labradorce to trzeba taką budę czy inne legowisko-ponton do oczka dać [emoji16][emoji16][emoji16] i drinki z palemką [emoji41]

Oczekująca, to chyba tam był zlot morsów [emoji33][emoji16]
Mamy koty podwórkowe, które się same przypałętały i je dokarmiamy. Kotka się okocila w garażu i ten jeden kotek był wyjątkowo ładny. Na początku malych było 5, ale 2 zaginęły, a jeden wpadł pod samochód, więc podjęliśmy decyzję, że go weźmiemy. To jest kocur. Na razie będzie tylko w domu, a potem kastracja i będzie mógł łazić :)

reklama
To i ja wam przedstawie naszego Pana Domu... tak to on u nas rzadzi ! ;) nasze 8kg szczescia - Beczoł [emoji33] [emoji7]

20181006_220649.jpg
20181006_220821.jpg

Załączniki

• 20181006_220649.jpg
    20181006_220649.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 343
  • 20181006_220821.jpg
    20181006_220821.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 355
Do góry