Oczekujaca123
Fanka BB :)
@nagini84 wiem... mimo to nawet do niektorych lekarzy niedociera..Ja też uważam, że nie ma co porównywać. Wiadomo, że jakbym musiała wybrać to wolałabym stracić ciążę w 8 tygodniu... Na to, żeby się przyznać że nie jest się gotowym do powrotu do normalności też trzeba dużo siły, więc rób to co czujesz że jest dla Ciebie najlepsze. A takie toksyczne towarzystwo omijaj szerokim łukiem. Daj znać po wizycie [emoji8]
@oluchapoducha super ;***
@Ka.2606 a wiec bylam na wizycie u psychiatry.. spoko babka... no ale oczywiscie po wejściu sie rozplakalam. Nawet ona nie zdążyła sie przedstawić i ja tez nie... po prostu płakałam... potem przez pol h odpowiadalam na pytania pogadalysmy no i niestety dostalam leki... jestem przerażona... bo sama nie wiem czy ja ich potrzebuje?!?! Czy czas by mi wystarczyl ;( sama nie wiem... eh.. kolejna wizyta 5.09 zeby zobaczyc jak leki dzialaja. Ogolny plan leczenia a przynjamniej braku powrotu do pracy p. Doktor przewiduje na min 3 miesiace patrzac na moj stan i doswiadczenie swoje... chyba jestem wariatka ! [emoji31]