reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja jutro jadę na krew i mocz, potem idę na usg prywatnie, postanowiłam sobie zrobić. W środę pobranie gbsow i wizyta zarazem. Wiecie co od tych upałów i dużego biustu , ciągłego spocenia, między piersiami zrobiła mi się czerwoną swedzaca wysypka :( nie wiem czy to nie grzybica :( pokaże mojemu gin w środę... na razie clotrimazolum smaruje
Ja mam problemy skórne (łuszczyca) i na takie miejsca świetnie się sprawdza zasypka alantan [emoji4]

reklama
Dziewczyny widziała może któraś taki biustonosz w jakimś sklepie internetowym?? Znalazłam go na astratex ale nie ma mojego rozmiaru :(
Screenshot_20180820-082347.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180820-082347.jpg
    Screenshot_20180820-082347.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 313
O matko, chyba bym tam zeszła... A wiadomo w końcu o co chodziło?

Niestety trochę za daleko mam do Ciebie na poród [emoji16]
No mały się tak ułożył, że babka bała się go wyciągać, żeby go nie uszkodzić ... [emoji29] I byłam bliska zejścia tam faktycznie ze strachu, anestezjolog mnie tylko głaskała po policzku i mówiła, że będzie ok, żeby się nie bać. Nie poprawiło to mojego podejścia do zabiegów wszelkich [emoji16]

Co do szpitala wiem, że daleko, ale w Warszawie myślę, że masz jeszcze większe szanse na jakiś spoko szpital :) ja poszłam akurat za lekarzem [emoji16]
Dziewczyny widziała może któraś taki biustonosz w jakimś sklepie internetowym?? Znalazłam go na astratex ale nie ma mojego rozmiaru :(Zobacz załącznik 889840
Ale ten biustonosz jest chyba produkowany przez astratex, więc chyba największa szansa dostać go u nich :) piękny jest, mierzyłam kiedyś czarny w sklepie stacjonarnym, ale nie mieli obwodu o 1 rozmiar większego i nie wzięłam [emoji3]

Prawdopodobnie dziś wychodzimy do domciu. Jeszcze czekamy na panią z noworodków, żeby powiedziała, że z maluchem wszystko ok i też może iśc. Mnie ordynator klęknął do wypisu [emoji4] zdziwił się, że po 1 CC tak śmigam [emoji33]

To trzymam kciuki aby z maluszkiem było wszystko dobrze i żebyście wrócili do domku :* Cudny jest Bruno :* a ubranka z Lidla są wieksze. Dominik nosi rozmiar 80 a z Lidla wchodzi czasem w 68.

No mały się tak ułożył, że babka bała się go wyciągać, żeby go nie uszkodzić ... [emoji29] I byłam bliska zejścia tam faktycznie ze strachu, anestezjolog mnie tylko głaskała po policzku i mówiła, że będzie ok, żeby się nie bać. Nie poprawiło to mojego podejścia do zabiegów wszelkich [emoji16]

Co do szpitala wiem, że daleko, ale w Warszawie myślę, że masz jeszcze większe szanse na jakiś spoko szpital :) ja poszłam akurat za lekarzem [emoji16] Ale ten biustonosz jest chyba produkowany przez astratex, więc chyba największa szansa dostać go u nich :) piękny jest, mierzyłam kiedyś czarny w sklepie stacjonarnym, ale nie mieli obwodu o 1 rozmiar większego i nie wzięłam [emoji3]
Ale przejście [emoji57] ale ta anestezjolog też anioł w takim razie.

Ja mam lekarza o robię wszelkie USG i płacę krocie w przychodni przyszpitalnej w którym chciałabym rodzić i też sobie tam wszystkich chwalę. Nigdy nikt słowa o wadze nie wspomniał jak na razie. No ale jeszcze nie miałam styczności z położnymi i nie wiem jak sam szpital [emoji12]

Cudny Twój Pyrek Krasnalek, mam nadzieję, że dziś już wieczór spędzicie w domku. A kiedy wchodzisz na wagę po porodzie? [emoji16]

reklama
Do góry