reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dzięki dziewczyny [emoji8]

Moje najmniejsze ciuchy są na niego za duże [emoji33]

Ka, bez jedzenia to my z koleżanką z sali byłyśmy łącznie prawie dwie pełne doby - od czwartku godzina 15, w piątek po 8 miałam CC, obiadek dostałyśmy o 13 w sobotę [emoji4]

reklama

Ka, bez jedzenia to my z koleżanką z sali byłyśmy łącznie prawie dwie pełne doby - od czwartku godzina 15, w piątek po 8 miałam CC, obiadek dostałyśmy o 13 w sobotę [emoji4]

Za 2-3 tygodnie będą dobre, szybciutko podrośnie .
Pomyśl jaką kruszyną był nasz Młody- 2100g :o , córka 2,5kg.

To jest nękanie [emoji16]
Oj tak [emoji33] za to strasznie chce mi się nektarynek, ale pan doktor zabronił jeszcze, bo ponoć wzdymające [emoji23]
Za 2-3 tygodnie będą dobre, szybciutko podrośnie .
Pomyśl jaką kruszyną był nasz Młody- 2100g :o , córka 2,5kg.
No to ja już sobie mniejszego brzdąca nie umiem wyobrazić. W ciuszkach od Ciebie mam kilka sztuk takich mniejszych, ale oczywiście nie wzięłam ich do szpitala, no bo mały miał nie być taki mały [emoji23][emoji23][emoji23] a mąż to się nie odnajdzie w komodzie z ciuszkami [emoji16]

Ja miałam podobnie. Od niedzieli od 17 nic już, cały poniedziałek tylko kroplówka, dopiero we wtorek obiad ok. 13 dostałam.

Oj tak [emoji33] za to strasznie chce mi się nektarynek, ale pan doktor zabronił jeszcze, bo ponoć wzdymające [emoji23] No to ja już sobie mniejszego brzdąca nie umiem wyobrazić. W ciuszkach od Ciebie mam kilka sztuk takich mniejszych, ale oczywiście nie wzięłam ich do szpitala, no bo mały miał nie być taki mały [emoji23][emoji23][emoji23] a mąż to się nie odnajdzie w komodzie z ciuszkami [emoji16]

Mój jest zawsze lost na zakupach w Rossmann gdy ma mi kupić coś na promocji 2+2 gratis . Mamy na to sposób- dzwoni whatsupp z wizją i mówię mu co i jak. Kocham te promocje więc szkoda nie wykorzystać także jego karty. Mam jeszcze kartę swoją i na Mamę :).

Colorado moja Paulina też miała za duże najmniejsze ubranka, a teraz ma 4 tygodnie i już ma je za małe :)
Mam mniej czasu na czytanie Was bo moja panna zrobiła się bardziej wymagająca [emoji85]. Co do butli i piersi wszystko zależy od dziecka. Moja mała nie chce butli i boję się ją zmuszać, żeby czasem nie odrzuciła piersi. Mojemu synowi było wszystko jedno czy cyc czy butla, byle leciało mleko. Mogłam więc swobodnie wyjść bez niego choćby na zakupy i zostawić odciągnięte mleko. A jak nie miałam czasu odciągnąć to mm też wypił. Teraz laktator leży i się kurzy, a ja córki nie mogę zostawić ani na chwilę bo czasem chce cyca co 15 minut [emoji85]. Smoczka oczywiście też nie weźmie.

reklama
Do góry