No jak sobie poczytalam doktora Googla to nie jest to hipoglikemia jeszcze, ale ewidentnie insuliny mam spory wyrzut. Ale chyba tego to mi się lekarz nie będzie czepiał, gorzej jakbym miała za wysokie cukry
Dziś na śniadanie zjadłam dwie frankfurterki, keczup i 2 kromki chleba żytniego i po godzinie 89 cukier [emoji39]Ty masz tylko 24 lata?! [emoji32] No nie! Myślałam, że więcej [emoji16] w sensie masz dojrzałe podejście do wszystkiego
chyba że to ja taka wyjątkowo niedojrzała w wieku 24 lat byłam i mam skrzywione spojrzenie hehe
U nas różnica wieku między mną a mężem 5 lat, ma znajomych w tym samym wieku, więc też są wszyscy starsi ode mnie i się średnio dogadywaliśmy, bo oni zawsze na innym etapie byli, niż my
teraz się to dopiero wyrównuje i kontakt lepszy [emoji16]Dokładnie, mąż starszy, ale facety to dzieciaki często i lepiej mieć starszego nieco [emoji16][emoji16][emoji16]
Kurde, to zrobimy zrzutkę książkową dla Ciebie na urodziny [emoji16] ja czytałam części 1-4, wszystkie filmy obejrzałam, nowsze części książkowe muszę jeszcze nadrobić
ale uważam, że jest to genialna opowieść od każdej strony [emoji7]
Co do wieku nie przejmuj się, każdy wiek na macierzyństwo jest dobry
a jakieś problemy zdrowotne można mieć na każdym etapie
Ostatnio w empiku widziałam takie śliczne wydania HP z cudnymi ilustracjami dla dzieci [emoji7] No dziecko takie malutkie to chyba błyskawicznie się rozwija i skutecznie czas zajmuje [emoji16]