reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Colorado padłam z tej czarownicy [emoji23]. Z moją też się średnio dogaduję, właściwie nie tylko ja bo z nią nikt nie potrafi się dogadać dlatego nawet dobrze, że nie urodziłam w jej urodziny ;) Może poczekam do zodiakalnego lwa to w końcu już niebawem :D
Każda kobieta to albo czarodziejka albo czarownica, niektórzy twierdzą, że to od wieku zależy [emoji23]

Co do znaku my się cieszymy, że raczej lew u nas będzie, bo to kolejny kotek w domu będzie, a kotki jak powszechnie wiadomo bardzo lubimy [emoji16]

A ja przed chwilą miałam telefon od anonimowego wielbiciela, dzwoni ktoś i mi wali od razu "cześć piękna, co słychać?" Zbaraniałam, pytam kto to co to, a ten ktoś mówi "kolega twojego kolegi"[emoji41] a głos w słuchawce oceniłabym tak na jakieś 10-12 lat, przed mutacją [emoji23][emoji23][emoji23] z mężem się śmieję, że rozważę, czy nie wymienić go na nowszy model [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
To mi przypomina czasy jak w podstawówce dzwoniłyśmy z koleżankami na przypadkowe numery i takie jaja robiłyśmy [emoji16]

Colorado, jak cukry? Pączek był grany?[emoji507]

Co to teściowych to ja zawsze mówię, że z moją mam super kontakt bo jest daleko [emoji16]

U mnie 3 dni do @ - podbrzusze nie boli, cycki nie bolą... Na razie wypiłam 3 mojito na lepszy sen[emoji6]

To mi przypomina czasy jak w podstawówce dzwoniłyśmy z koleżankami na przypadkowe numery i takie jaja robiłyśmy [emoji16]

Colorado, jak cukry? Pączek był grany?[emoji507]

Co to teściowych to ja zawsze mówię, że z moją mam super kontakt bo jest daleko [emoji16]

U mnie 3 dni do @ - podbrzusze nie boli, cycki nie bolą... Na razie wypiłam 3 mojito na lepszy sen[emoji6]
To te modżajta Cię znieczuliły [emoji23][emoji23]

Ten psikus z dzwonieniem na przypadkowe numery widać dalej modny hehe

Cukry jakieś dziwnie niskie, 1h po kolacji miałam 88, a mąż - zdrowy cukrowo i jadł taką samą kolację - 149 insulina pewnie mi szaleje, no ale lekarz przynajmniej nie będzie chyba nic mruczał pod wąsem [emoji23]

Tą datę wróżyli mi od dawna bo to urodziny Harry'ego Pottera, którego jestem wielką fanką [emoji23]. Dla mnie to już data ostateczna, w sierpniu rodzic nie zamierzam [emoji14]
A moja teściowa miała wczoraj, wnuczka nie zechciała zrobić prezentu [emoji14]

Swietna data, to też moje urodziny [emoji173]️ Zawsze sje smieje, ze obchodze ja razem z Harrym [emoji12]
Bardzo nieskromnie polecam [emoji5][emoji5][emoji5]

To te modżajta Cię znieczuliły [emoji23][emoji23]

Ten psikus z dzwonieniem na przypadkowe numery widać dalej modny hehe

Cukry jakieś dziwnie niskie, 1h po kolacji miałam 88, a mąż - zdrowy cukrowo i jadł taką samą kolację - 149 insulina pewnie mi szaleje, no ale lekarz przynajmniej nie będzie chyba nic mruczał pod wąsem [emoji23]

Moja diabetolog już mnie uprzedziła, że tuż przed porodem cukry mi spadną. Może to pierwsze znaki? :)

reklama
Do góry