reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Nagini, u nas niestety służba zdrowia jest bardziej chora od samych pacjentów ...
Ja się o tyle cieszę, że ten szpital, do którego mam skierowanie, jest taki pół-prywatny, to on działa nieco inaczej, co też ma plusy i minusy.
Samopoczucie bez zmian?
Ja się o tyle cieszę, że ten szpital, do którego mam skierowanie, jest taki pół-prywatny, to on działa nieco inaczej, co też ma plusy i minusy.
Samopoczucie bez zmian?
Niestety bez zmian. Generalnie obserwując forum lipcowek historia często się powtarza - jak ktoś przenosił pierwszą ciążę to drugą też. Ja urodziłam 4 dni po terminie. Pytanie tylko który termin moja panna uzna za słuszny. Z om 30.07 czy też z USG 25.07. Ten z USG jest bardziej prawdopodobny bo w tamtym cyklu zaprzestałam starań o dziecko jak dostałam wypowiedzenie w pracy co oznacza, że ostatni raz był w 10dc, wg mojej apki dzień jeszcze nieplodny.
Colorado1989
No żołnierzyki potrafią wytrwać długo [emoji16][emoji16] więc nie wiadomo dokładnie tak czy siak, już niedługo masz [emoji7]Niestety bez zmian. Generalnie obserwując forum lipcowek historia często się powtarza - jak ktoś przenosił pierwszą ciążę to drugą też. Ja urodziłam 4 dni po terminie. Pytanie tylko który termin moja panna uzna za słuszny. Z om 30.07 czy też z USG 25.07. Ten z USG jest bardziej prawdopodobny bo w tamtym cyklu zaprzestałam starań o dziecko jak dostałam wypowiedzenie w pracy co oznacza, że ostatni raz był w 10dc, wg mojej apki dzień jeszcze nieplodny.
Ty z 31 lipca jesteś? Jak moja teściowa [emoji16]Nagini, dawaj 31 w moje urodziny [emoji16]
Tą datę wróżyli mi od dawna bo to urodziny Harry'ego Pottera, którego jestem wielką fanką [emoji23]. Dla mnie to już data ostateczna, w sierpniu rodzic nie zamierzam [emoji14]Nagini, dawaj 31 w moje urodziny [emoji16]
A moja teściowa miała wczoraj, wnuczka nie zechciała zrobić prezentu [emoji14]
Ka.2606
Tak, zaraz 33 mi stuknie [emoji16] rozumiem, że teściowa to urocze stworzenie? [emoji16]No żołnierzyki potrafią wytrwać długo [emoji16][emoji16] więc nie wiadomo dokładnie tak czy siak, już niedługo masz [emoji7]Ty z 31 lipca jesteś? Jak moja teściowa [emoji16]
Ka.2606
Hahaha, nawet nie wiedziałam, że mam urodziny kiedy Harry [emoji16]Tą datę wróżyli mi od dawna bo to urodziny Harry'ego Pottera, którego jestem wielką fanką [emoji23]. Dla mnie to już data ostateczna, w sierpniu rodzic nie zamierzam [emoji14]
A moja teściowa miała wczoraj, wnuczka nie zechciała zrobić prezentu [emoji14]
Colorado1989
Teściowa to taki jednak mniej udany Harry Potter, czarownica, nie czarodziej [emoji16]Tak, zaraz 33 mi stuknie [emoji16] rozumiem, że teściowa to urocze stworzenie? [emoji16]
Nieno, ma swoje mankamenty, ale miewa i plusy
Kurde, mierzę te cukry na polecenie lekarza i jakieś śmiesznie poprawne mi wychodzą.
Na czczo miałam 78.
1h po śniadaniu (1 bułka z ziarnami, 2 plastry sera żółtego, masło, 2 ogórki zielone) miałam 82
1h po obiedzie (zapiekanka makaronowa z cukinią i papryką) 101 [emoji848]
Może powinnam testowo jakiegoś pączka zjeść? [emoji23]
reklama
Colorado padłam z tej czarownicy [emoji23]. Z moją też się średnio dogaduję, właściwie nie tylko ja bo z nią nikt nie potrafi się dogadać dlatego nawet dobrze, że nie urodziłam w jej urodziny Może poczekam do zodiakalnego lwa to w końcu już niebawem
Podziel się: