Colorado1989
Fanka BB :)
No po dziadku może mieć większe zamiłowanie do piłkarstwa niż mój mąż, u którego jest ono znikome [emoji16]Może będzie piłkarzem, który będzie się specjalizował w graniu główką [emoji16]
Nie wiem czy zaraz nie wykorzystam jednego testu, chociaż wiem, że bez sensu bo sporo wody dziś wypiłam, ale nagle zauważyłam żyłki na piersiach [emoji16] z drugiej strony jeśli to no biochemiczna to wolę nie wiedzieć i jednak poczekać do @. A z trzeciej strony jutro przychodzą znajome na mini urodziny i nie wiem czy mogę wino pić. Najwyżej będzie mocno rozwodnione [emoji16]
Mimo tego testu poczekaj jeszcze do poniedziałku [emoji16] to jeszcze bardzo wczas [emoji8] a co do wina to w rozsądnych ilościach nie zaszkodzi, ile kobiet imprezuje nie wiedząc o ciąży jeszcze [emoji16] ważne, żeby potem już imprezować "na sucho"
Uuu to też mała dała popis [emoji16] pewnie teraz ostro myśli nad ciasnotami w brzuszku i może pakuje walizki [emoji6]Ka myślę, że powinnaś poczekać z tym testem do poniedziałkuEwentualnie jak już się bardzo niecierpliwisz to jutro rano z porannego moczu. Teraz raczej nie wyjdzie
![]()
Colorado moja Paula za to stwierdziła wczoraj, że spróbuje się wyprostować. Myślałam, że jednocześnie pęknie mi skóra na brzuchu glowa wyjdzie krokiem, a żebra pękną. Świat jest taki duży i pełen miejsca na wygibasy, czemu ona tego nie rozumie [emoji14]
A, teraz rozumiem [emoji6]Sorki już wyjaśniam chodziło mi o to że mi pod koniec ciąży też cukry zaczęły spadać co często diabetolodzy podkreślają natomiast cukry i zapotrzebowanie na insulinę wzrastają wraz z każdym tygodniem ciąży tzn np 9 tc przy takiej samej diecie a np 29 tc zapotrzebowanie na insulinę jest wyższe. Np w 9 tc do takiego samego posiłku wystarczyły mi np 4j insuliny a w 29 tc już np 12 j insuliny. Diabetolodzy tłumacza to głównie hormonami i wzrostem/rozwojem dziecka. Na początku ciąży zapotrzebowanie na insulinę jest niższe niż np 2 trymestrze i pod koniec 3 trymestru znowu spada.
U mnie zawsze za dużo tej insuliny było, w sensie mojej własnej, bo na zastrzykach nie jestem. Ale na szczęście w jakieś niedocukrzenie nie wpadam
E-booki nie pachną [emoji23]Masz e-booki Harrego?[emoji7]