reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Bruno ma już 2,5 kg [emoji7]

Ktg ok, chociaż robili mi dwa razy, za pierwszym się nie ruszał i wystraszył położną, lekarz kazał zjeść coś słodkiego i wrócić. Po pączku mały się rozruszał i już wszystko ok było [emoji4]

Gbs pobrany, mam umówić konsultację u anestezjologa na następny tydzień i to tyle :)

Dziś w końcu pochwalił nam się swoim obliczem, a w zasadzie połową tego oblicza. Co jest i tak postępem, bo zawsze się zasłaniał czym tylko mógł [emoji23]

Muszę jeszcze tylko mierzyć po cukier na czczo i 1h po każdym posiłku, bo ponoć na końcówce ciąży potrafi się jeszcze z cukrem pokiełbasić ...
IMG_20180718_133001.jpg

Załączniki

• IMG_20180718_133001.jpg
    IMG_20180718_133001.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 433
reklama
Colorado, to super, że wszystko dobrze! A możesz mi wytłumaczyć co widać na zdjęciu, bo ja laik nie wiem na jakie części ciała patrzę [emoji3]

Kupiłam 2 testy i ćwiczę silną wolę [emoji23] dziś 25dc, 5 dni do @...

Colorado, to super, że wszystko dobrze! A możesz mi wytłumaczyć co widać na zdjęciu, bo ja laik nie wiem na jakie części ciała patrzę [emoji3]

Kupiłam 2 testy i ćwiczę silną wolę [emoji23] dziś 25dc, 5 dni do @...
Po lewej stronie jest stopo-noga, a po prawej pół twarzy widać :) i już widzę, że jest podobny do mąża jak śpi [emoji16]

To rób jutro z rana test! [emoji16] Co mają leżeć i się kurzyć [emoji16]

Paula, ja w cyklu co się udało to nie miałam testu kupionego, poszłam przymuszona poleceniami lekarza, byłam pewna, że się nie udało, byłam zła jak osa, zrobiłam test, było okienko z jedną kreską, więc poszłam spać dalej, wracam do WC po 2 h i tam jakaś druga kreska [emoji23] także na mnie producenci dużo nie zarobili [emoji16]

Po lewej stronie jest stopo-noga, a po prawej pół twarzy widać :) i już widzę, że jest podobny do mąża jak śpi [emoji16]

To rób jutro z rana test! [emoji16] Co mają leżeć i się kurzyć [emoji16]

Paula, ja w cyklu co się udało to nie miałam testu kupionego, poszłam przymuszona poleceniami lekarza, byłam pewna, że się nie udało, byłam zła jak osa, zrobiłam test, było okienko z jedną kreską, więc poszłam spać dalej, wracam do WC po 2 h i tam jakaś druga kreska [emoji23] także na mnie producenci dużo nie zarobili [emoji16]
Ja miałam kupione 2 testy w tym cyklu, co się udało i, tak jak wam pisałam, zrobiłam tylko dlatego, że szłam do dentysty, a cykl totalnie spisałam na straty... Także pierwsza dowiedziała się dentystka [emoji23] a ja w drodze powrotnej kupiłam jeszcze dwa innej firmy, bo nie wierzyłam i stwierdziłam, że tamten się pomylił [emoji16] no, nie pomylił się, czego dowód leży obok mnie właśnie [emoji16] ale mimo, że 2 testy wyszły pozytywne, to zrobiłam jeszcze chyba z 5 dla pewności [emoji23] także na mnie zarobili

Colorado super, że wszystko :) Moja mała też się wiecznie zasłania rączka, raz jeden udało się trochę buzi sfotografować, ale nie wiem do kogo podobna :) Na mnie producenci testów nie zarobili wcale, bo zrobiłam w swoim życiu aż 4 :D W 1 ciazy jeden, a potem w szoku z powodu wyniku pobiegłam po 2. Potem raz kiedyś spóźniał mi się okres jak syn miał coś rok i trochę (strasznie nie chciałam być wtedy w ciąży przeplakalam pół dnia zanim mąż mi test przywiózł) i teraz w tej ciąży jeden [emoji14]

Mam już dość bycia w ciąży. Moje życie ostatnie dni to wegetacja. Nie mam siły, ani ochoty na nic, do tego doszły mdłości jak na początku ciąży :( Mam już tego wszystkiego serdecznie dość.

reklama
Do góry