reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

U mnie chyba nie ma jednorazowych, ja w każdy razie miałam swoją i teraz też biorę. Zresztą te jednorazowe wydają mi się nieoddychające.

reklama
Viva levativa!
:D
Sorki, tak mi się jeden skecz z kabaretu przypomniał. Sama lewatywa też dobra rzecz, tym bardziej, że ja np. biorę żelazo i czasem mam autentyczny kłopot, a puścić takiego bobka na położną, w trakcie porodu, to taka trochę siara :p
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] biedna mogłaby mocno oberwać [emoji23][emoji23][emoji23]
Hej dziewczyny, a jak to jest u Was w szpitalach z koszulami do porodu? U nas są jakieś jednorazowe podobno, ale ja mam schiza, że się w nie nie zmieszczę, i co wtedy?:D bierzecie coś w razie w?
A te jednorazowe to nie są takie rozcinane/wiązane? Wtedy nie powinno być problemu :) u mnie też nie ma jednorazowych.

Ale widziałam na allegro te jednorazowe w różnych rozmiarach.

Jak się obawiasz możesz sobie wziąć swoją jakaś koszulę :)

U nas na forum lipcowek dziewczyny szaleją. Już 10 dziecko się urodziło, a kolejne 3 mają szansę dziś urodzić :) Już nie mogę się doczekać swojej małej, a tu termin dopiero na koniec lipca buuu. Dziś wizyta u lekarza, trzymajcie kciuki za to, żeby głową była tam gdzie być powinna :D

U nas na forum lipcowek dziewczyny szaleją. Już 10 dziecko się urodziło, a kolejne 3 mają szansę dziś urodzić :) Już nie mogę się doczekać swojej małej, a tu termin dopiero na koniec lipca buuu. Dziś wizyta u lekarza, trzymajcie kciuki za to, żeby głową była tam gdzie być powinna :D
Toż to jeszcze lipca nie ma?! [emoji32]

Wychodzi na to, że masz spore statystyczne szansę urodzic przed terminem, więc może już tylko pół m-ca? [emoji4]

Ja dalej czuję, jakbym miała w grudniu urodzić, dalej ze wszystkim niespiesznie... Dziś będę prasować dopiero rozmiar 62 [emoji16] jeszcze do połowy lipca zapowiedziałam się, że pilnie pracuje hehehe

Trzymam kciuki [emoji6] o której wizyta?
U nas na majówkach chyba też z 10 dzieci się urodziło przed majem. W tym moja Tosia [emoji16] miała być 14. albo 16. maja, a cc miałam 30. kwietnia.

reklama
Hej :) Już po wizycie :) Paulinka się obróciła głową w dół, waży 2800 i jeszcze mi na dodatek buzię pokazała :) Moja waga od 3 tygodni stoi na 92,5 (+7kg), ale najwazniejsze, że moja kluska przytyła przez ten czas 600gram.
IMG_20180626_174408.jpg

Załączniki

• IMG_20180626_174408.jpg
    IMG_20180626_174408.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 476
Do góry