Oczekujaca123
Fanka BB :)
O to juz koncowkaKończy się 32tc
Na forum mam pazdziernikowych zasugerowano mi, ze to czkawka dziecka i jak tak czytam opis to chyba pasuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to juz koncowkaKończy się 32tc
[emoji23] [emoji23] ooo to mi taki wibrujacy telefon ktos wlozyl... wiec albo sobie czka, albo sìe rusza, w kazdym razie profilaktycznie magnez biore, bo jak to.polozna.powiedziala "w ciazy magnezu nigdy za wiele"...Oczekująca, u mnie pierwsze odczucie ruchów było takie, że miałam wrażenie, że zaszyto mi w brzuchu wibrujący telefon [emoji16] żadne tam poetyckie muśnięcia skrzydeł motyla [emoji23][emoji23][emoji23]
No mi magnez to na bóle głowy pomógł także też mogę polecić. Brzuch mi nie twardnieje, może to przez magnez właśnie [emoji4] bierz jeszcze witaminę d3, bo też ważna dla maluszka [emoji4][emoji23] [emoji23] ooo to mi taki wibrujacy telefon ktos wlozyl... wiec albo sobie czka, albo sìe rusza, w kazdym razie profilaktycznie magnez biore, bo jak to.polozna.powiedziala "w ciazy magnezu nigdy za wiele"...
Dobrze , ze to nic zlego mam nadzieje.
U mnie w koncu spadl deszcz ! ... ale pewnie i tak sie nie ochlodzi... przerazona jestem , ze cale wakacje beda takie upaly, a ja juz wymiekam...
Szczotkę itp mam już wrzucone na allegro [emoji4]A moze szczotka do włosów, nożyczki do paznokci, wkładki laktacyjne...
Dha to te tłuszcze co teraz bierzesz