reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Cześć Kobitki ;)
Jak Wam dzionek mija ? Dżizuus jak u nas wieje straszliwie ale i słonko świeci ;) wczoraj przywiozłam sobie dwie siaty jabłuszek od dziadków z ogródka i dziś zamierzam postawić kilka słoiczków musu jabłkowego, którymi później będę mogła futrować Jaśka ;D Co prawda jabłka już się powoli kończą, a ja się w ostatniej chwili namyśliłam że takie jabłuszka później będą jak znalazł:tak::-D

reklama
Indziorka, sprobuj na necie... W zasadzie cala ciazowke kupowalam na ebay'u, ale na Allegro tez moza poszalec.

My dzis zakupy - chleb, mleko do poniedzialku, mrozone warzywa i wizyta w "polskim" sklepie po wedliny, serki i jogurty dla Karola, rozkosze podniebienia typu sledziki... Karol uczy sie jesc surowe owoce w stanie nierozpackanym - wczoraj jezyny, dzis truskawki. Krzywi sie przy tym niemilosiernie, ale wcina. Czego to dziecko nie zje?

ja muszę wszystko przymierzyć, bo rozmiar rozmiarowi nierówny :p ale spodnie ciążowe już jedne mam w C&A kupiłam za jakieś 56zł :p a jeśli chodzi o góry to jakoś jeszcze daję radę bo na wadze lece dosyć dużo i w sumie niektóre rzeczy nawet lepiej leżą niż przed ciążą :D

Ano, chyba ze tak. Ja w sumie tez nie lubie kupowac jak nie pomacam, ale prosciej mi bylo na ebay'u bo w miescie w ktorym mieszkam nie udalo mi sie trafic ciuchow ciazowych w duzym rozmiarze. Konczylo sie na 14, a ja potrzebowalam 18 w porywach do 20.

Karol mi sie dobral do sledzia. Wcina jak nakrecony, po prostu w szoku jestem.
Rozmowa sms z tatusiem:
- Mlody wcina sledzia
- Mojego???
- Sknera, dziecku zaluje
- A potem piwo mi rabnie bo sledzia trzeba popic, tak?

proszę mi tu przestać już o tych śledziach mówić, bo ochotę zaczynam na niego nabierać, a ostatnim razem jak jadłam to znalazł się poza moim organizmem szybciej niż zdążyłam go skonsumować:p :-) ja zawsze musiałam kombinować bo jak się ma piersi w rozmiarze eeeeee... to trzeba dużych rozmiarów zawsze :D

kochane powiedzcie mi, gdzie można kupić bardzo duże staniki do karmienia? na allegro póki co , największy jaki znalazłam to 90 DD...a ja potrzebuję ok 90F...a pewnie za kilka miesięcy jeszcze większy...czy w ogóle są takie "namioty":p ?

edytuje bo znalazłam! istnieją takie! ;)

Ostatnia edycja:
hej :)

mam dzis kryzys sil, nawet petelni nie moge w reku utrzymac... do tego klotnia z mezem i caly prawie dzien na placz mi sie zbiera. :-(

chyba sobie cos slodkiego i dobrego zaaplikuje o ile znajde cos takiego w domu. juz wiem co-biala czekolada :-)

Ano, chyba ze tak. Ja w sumie tez nie lubie kupowac jak nie pomacam, ale prosciej mi bylo na ebay'u bo w miescie w ktorym mieszkam nie udalo mi sie trafic ciuchow ciazowych w duzym rozmiarze. Konczylo sie na 14, a ja potrzebowalam 18 w porywach do 20.

Karol mi sie dobral do sledzia. Wcina jak nakrecony, po prostu w szoku jestem.
Rozmowa sms z tatusiem:
- Mlody wcina sledzia
- Mojego???
- Sknera, dziecku zaluje
- A potem piwo mi rabnie bo sledzia trzeba popic, tak?

Hehe no nim się nie obejrzycie to i piwko pójdzie w ruch, ale to jeszcze czasu troche upłynie :-D Nic tylko się cieszyć, że malutki zjada wszystko ;))

proszę mi tu przestać już o tych śledziach mówić, bo ochotę zaczynam na niego nabierać, a ostatnim razem jak jadłam to znalazł się poza moim organizmem szybciej niż zdążyłam go skonsumować:p :-) ja zawsze musiałam kombinować bo jak się ma piersi w rozmiarze eeeeee... to trzeba dużych rozmiarów zawsze :D

A co do śledzi to ja dziś salsą się zajadałam:tak:

kochane powiedzcie mi, gdzie można kupić bardzo duże staniki do karmienia? na allegro póki co , największy jaki znalazłam to 90 DD...a ja potrzebuję ok 90F...a pewnie za kilka miesięcy jeszcze większy...czy w ogóle są takie "namioty":p ?

edytuje bo znalazłam! istnieją takie! ;)

Hmm a staniki to lepsze są takie miekkie bawełniane bez drutów czy takie z drutami coś ala normalny stanik..? Ja zakupiłam taki bawełniany bez drutów, fakt że cycki są w nim takie oklapłe ale na początku i do spania mam zamiar takiego używać, a na wyjście to nie wiem ;D

hej :)

mam dzis kryzys sil, nawet petelni nie moge w reku utrzymac... do tego klotnia z mezem i caly prawie dzien na placz mi sie zbiera. :-(

chyba sobie cos slodkiego i dobrego zaaplikuje o ile znajde cos takiego w domu. juz wiem co-biala czekolada :-)

Nie smutaj ;) ja ostatnio miałam taki dzień, że nie dość że mnie wszystko wkurzało z A się pożarłam przez skype i aż sie popłakałam z tej złości ;D No musze przyznać że taka Biała Bąbolada to potrafi poprawić humor :-D

reklama
rany, forum to nie wiem jak nazwac... od za****a i ciut ciut :wściekła/y:

juz mi lepiej :) myslalam ze moze cukier za wysoki czy za niski, zmierzylam w normie. cisnienia nie mam czym zmierzyc, ale jak nakluwalam palucha to krew szybko poleciala i duzo wiec chyba podskoczylo. chyba taki dzien po prostu ;/

a jak Wy sie czujecie?

Do góry