reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

ja dzisiaj wieczorem idę po wyniki tsh do ogólnego - ciekawa jestem czy coś wyjdzie.
ale znając życie pewnie wszystko będzie ok - tak to ja już mam - non stop mi coś dolega a lekarze nie wiedzą co bo badania wszystkie ok.

ciąg dalszy moich przemyśleń - nadzieja ciągle się tli - jak w niedziele nie dostanę okresu to w poniedziałek robimy teścik :-)

trzymam kciuki za tescik i dobre wyniki. tylko jak cos to sznuruj do endokrynologa. bo jak nie to Ci nakopie zobaczysz! :*

Witam się piątkowo :D Jak ten czas szybko leci, jeszcze tydzień i wrzesień:szok: Mój dzidziuś sobie grzecznie w brzuszku faluje, a ja czuję się taka obolała i taka zmęczona że nic mi się nie chce ;|:angry::no:

hahaha, moj brat gimnazjum zaczyna, wspolczuje mamie :tak:. juz wrzesien w sumie jeszcze chwilka i bedzie boom :D

reklama
zamknijcie sobie ten swój wolny czas w jakiejś walizce na późniejsze dozowanie :-)

moje tsh w normie - nieco powyżej 3. z jednej strony ufff.... a z drugiej w sumie szkoda - bo by było na co zwalić.

w ramach odstawienia słodyczy biorę się zaraz za ciasto - brownie Brownie przepis | Kotlet.tv

a więc do dzieła.

jutro ślub koleżanki- robimy bramkę też. a w niedziele może się przejedziemy z fabianem na festyn. Lidl organizuje u nas taki festyn dla dzieci.

Więc jak coś to w poniedziałek dam znać czy była ciocia czy może test robiłam.

Udanego weekendu dziewczynki.

zamknijcie sobie ten swój wolny czas w jakiejś walizce na późniejsze dozowanie :-)

moje tsh w normie - nieco powyżej 3. z jednej strony ufff.... a z drugiej w sumie szkoda - bo by było na co zwalić.

w ramach odstawienia słodyczy biorę się zaraz za ciasto - brownie Brownie przepis | Kotlet.tv

a więc do dzieła.

jutro ślub koleżanki- robimy bramkę też. a w niedziele może się przejedziemy z fabianem na festyn. Lidl organizuje u nas taki festyn dla dzieci.

To dobrze, że wyniki okey ;)
To ciasto wygląda smakowicie :tak: jak zrobisz to wyślij kawałeczek ;-):-D

w ramach odstawienia słodyczy biorę się zaraz za ciasto - brownie
Brownie przepis | Kotlet.tv

a więc do dzieła.

To super ze wyniki wyszły dobrze:-) a ja dostałam w końcu patyczki wiec zaczynam robic testy i zaczynamy sie seksic z mężem :-):-) trzymajcie kciuki i miłego wieczoru

reklama
Do góry