Colorado1989
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A do domu to ok myślałam ze do szpitala [emoji5]Mimi, paracetamol do apteczki domowej na awaryjne sytuacje. Ale nie wiem, czy będę go kupować, zanim będzie potrzebny co do rożka to w tym szpitalu, w którym może będę rodzić trzeba mieć swój faktycznie
Co do emolientów też mam mieszane uczucia, jedyne co mnie przekonuje, to to, że mają mniej chemii w sobie
Oczekująca, ja koszule kupiłam w chińskim markecie za 25 zł za sztukę, są dość obszerne. Na allegro widziałam też identyczne, w podobnej cenie
Super, że wypoczęłaś, trzeba korzystać z dobrego samopoczucia!
Co do wózków to pochlebne opinie słyszałam o bebetto - mają ponoć fajne zawieszenie, sama rozważałam jeszcze adamex pajro, bo dużo ich na olx w mojej okolicy, ale jak poczytałam opinie, to zwątpiłam nie wiem czy wszystkie adamexy tak maja [emoji14]
Z tej listy apteczkowej to tylko octenisept i krem do pupy, ew. Sól fizjologiczną do przemywania. Ale to najlepiej popytać w szpitalu do którego się będziesz wybierać
No taki misz masz notatkowy mi się zrobił faktycznie chociaż w naszych realiach nie zdziwiłoby mnie, gdyby w szpitalu trzeba było mieć nawet swój paracetamol [emoji1]A do domu to ok myślałam ze do szpitala [emoji5]
Super ! też mnie to martwiło. A widział ktoś w stacjonarnym sklepie jakies sieciowce czy raczej internet tylko ?No taki misz masz notatkowy mi się zrobił faktycznie chociaż w naszych realiach nie zdziwiłoby mnie, gdyby w szpitalu trzeba było mieć nawet swój paracetamol [emoji1]
Co do majtów poporodowych znalazłam jeszcze większe [emoji4] mogę spać więc spokojnie, bo - choć to trywialne - martwiło mnie to, czy taki namiocik znajdę [emoji23]Zobacz załącznik 858609
Super wynik!!!Witam Dziewczyny jestem w 32 tygodniu ciąży to moje trzecie dziecko waga 94,6 przytyłam tylko 3,3 kg więc jest nieźle.
Wow super! Ja 31 tydzień i już niestety 6,5 kg. Obawiam się, że nie skończy się na 10 jak sobie zaplanowałam.Witam Dziewczyny jestem w 32 tygodniu ciąży to moje trzecie dziecko waga 94,6 przytyłam tylko 3,3 kg więc jest nieźle.