reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Wasze i nasze zdrówko dziewczyny! [emoji16]
20180519_175708.jpg

Załączniki

• 20180519_175708.jpg
    20180519_175708.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 614
reklama
Mimi, paracetamol do apteczki domowej na awaryjne sytuacje. Ale nie wiem, czy będę go kupować, zanim będzie potrzebny :) co do rożka to w tym szpitalu, w którym może będę rodzić trzeba mieć swój faktycznie :)

Co do emolientów też mam mieszane uczucia, jedyne co mnie przekonuje, to to, że mają mniej chemii w sobie :)

Oczekująca, ja koszule kupiłam w chińskim markecie za 25 zł za sztukę, są dość obszerne. Na allegro widziałam też identyczne, w podobnej cenie :)

Super, że wypoczęłaś, trzeba korzystać z dobrego samopoczucia! :)

Co do wózków to pochlebne opinie słyszałam o bebetto - mają ponoć fajne zawieszenie, sama rozważałam jeszcze adamex pajro, bo dużo ich na olx w mojej okolicy, ale jak poczytałam opinie, to zwątpiłam :) nie wiem czy wszystkie adamexy tak maja [emoji14]

Z tej listy apteczkowej to tylko octenisept i krem do pupy, ew. Sól fizjologiczną do przemywania. Ale to najlepiej popytać w szpitalu do którego się będziesz wybierać :)
A do domu to ok ;) myślałam ze do szpitala [emoji5]

A do domu to ok ;) myślałam ze do szpitala [emoji5]
No taki misz masz notatkowy mi się zrobił faktycznie :) chociaż w naszych realiach nie zdziwiłoby mnie, gdyby w szpitalu trzeba było mieć nawet swój paracetamol [emoji1]

Co do majtów poporodowych znalazłam jeszcze większe [emoji4] mogę spać więc spokojnie, bo - choć to trywialne - martwiło mnie to, czy taki namiocik znajdę [emoji23]
Screenshot_2018-05-19-20-29-02.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-05-19-20-29-02.jpg
    Screenshot_2018-05-19-20-29-02.jpg
    52,2 KB · Wyświetleń: 586
No taki misz masz notatkowy mi się zrobił faktycznie :) chociaż w naszych realiach nie zdziwiłoby mnie, gdyby w szpitalu trzeba było mieć nawet swój paracetamol [emoji1]

Co do majtów poporodowych znalazłam jeszcze większe [emoji4] mogę spać więc spokojnie, bo - choć to trywialne - martwiło mnie to, czy taki namiocik znajdę [emoji23]Zobacz załącznik 858609
Super ! ;) też mnie to martwiło. A widział ktoś w stacjonarnym sklepie jakies sieciowce czy raczej internet tylko ?

reklama
Do góry