reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
A z jakiego rejonu jesteś? Ja ze Śląska i szukałam na terenie śląskiego i opolskiego to były mniej więcej takie ceny jak piszesz, ale udało mi się znaleźć S-Line za 500. Stelaż po złożeniu mieści się w moim małym bagażniku do połowy wypełnionym butlą z gazem więc naprawdę jest ok. Bardzo lekko się prowadzi, szybko się składa, rozkłada i wymontowuje gondole i fotelik, na razie jestem nim zachwycona, zobaczymy jak się sprawdzi "w praniu" :)
Jestem ze Śląska, okolice Katowic :) monitoruję sprawę mercedesa dla Pyrka, jak wrócimy z wakacji a trafi się jakaś okazja, to upolujemy :)
Ja już po wizycie, mała waży 1600. Przez 4 tyg przytyłam 1kg z czego 700 gram sama dzidzia :D Od początku +6kg :D
[emoji122][emoji122][emoji122] kawał babeczki już z Twojej córeczki [emoji4]
Lewo skrętne podobno są wszystkie. Chyba chodzi o czysty kwas l askorbinowy?
Jestem mańkutem, więc może lewoskrętna będzie dla mnie bardziej odpowiednia? [emoji23]

Hej, hej, mam wyniki badań. Trochę bez sensu że robiłam FSH i LH teraz bo w fazie lutealnej niewiele mi to mówi... Prolaktyna i TSH super, Estradiol chyba też ok [emoji16] no ale progesteron kiepski tak jak myślałam... W poniedziałek idę do gina z wynikami swoimi i męża i zobaczymy.
Snip-it_1527021132513.jpg

Załączniki

• Snip-it_1527021132513.jpg
    Snip-it_1527021132513.jpg
    80 KB · Wyświetleń: 516
Hej, hej, mam wyniki badań. Trochę bez sensu że robiłam FSH i LH teraz bo w fazie lutealnej niewiele mi to mówi... Prolaktyna i TSH super, Estradiol chyba też ok [emoji16] no ale progesteron kiepski tak jak myślałam... W poniedziałek idę do gina z wynikami swoimi i męża i zobaczymy. Zobacz załącznik 859478
To jak z samym progesteronem byłby problem, to względnie łatwy do uregulowania :) a lh i fsh może lekarzowi przyda się do stwierdzenia, czy była owu (łącznie z uwzględnieniem progesteronu), nie pamiętam dokładnie jak to z tym było ;)

A przypomnij mi, idziesz do gina, do którego chodziłaś, czy jakiś świeży narybek? [emoji1]

To jak z samym progesteronem byłby problem, to względnie łatwy do uregulowania :) a lh i fsh może lekarzowi przyda się do stwierdzenia, czy była owu (łącznie z uwzględnieniem progesteronu), nie pamiętam dokładnie jak to z tym było ;)

A przypomnij mi, idziesz do gina, do którego chodziłaś, czy jakiś świeży narybek? [emoji1]
Byłam i niej raz półtora roku temu tylko tak kontrolnie i z zapowiedzią, że niedługo starania. Miałam rok obsuwy [emoji16]

Jestem ze Śląska, okolice Katowic :) monitoruję sprawę mercedesa dla Pyrka, jak wrócimy z wakacji a trafi się jakaś okazja, to upolujemy :)[emoji122][emoji122][emoji122] kawał babeczki już z Twojej córeczki [emoji4]Jestem mańkutem, więc może lewoskrętna będzie dla mnie bardziej odpowiednia? [emoji23]
O ja tez okolice Katowic (nawet bardzo bliskie okolice ;p) i tez szukam okazji na jakiś używany bebetto ;p chociaz mi Holland jak najbardziej na razie sie podoba.
Mam jeszcze sporo czasu, ale wiadomo, ze jak sie chce używany to trzeba juz byc na bieżąco, zeby cos upolować;)

Byliśmy wczoraj oglądać nowe wozki, zeby przekonac sie na żywo jak to wyglada i stwierdzić czy na pewno taki model nam odpowiada i zostajemy przy bebetto. Pani nawet nie próbowała polecać nam nic innego; my też nic nie sugerowalismy tylko od razu pokazała nam bebetto i powiedziała, ze ma wiele droższych, ale to jej faworyt. Więc chyba to dobra decyzja;p adamexa odradzila bo cięższy.

reklama
Ja Rybnik, a po wózek jechałam do Piekar [emoji847].
Ja Chorzow. Wczoraj byłam oglądać wozki w Będzinie "wozkislask" i jak ktoś chce nowy to mogę polecić, bo ceny maja ok w porównaniu do innego sklepu w Katowicach i obsługa fajna , bo doradza, a nie chca naciągnąć na jak najdroższy wozek. Mnie i tak nie przekonali i zostaje przy używanym, ale wiem, ze niekotrzy chcą nowy to polecam:)
Używanych szukam nawet do 50km;p jak będzie okazja to i ze 100pojade ;)

Do góry