reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Jestem ze Śląska, okolice KatowicA z jakiego rejonu jesteś? Ja ze Śląska i szukałam na terenie śląskiego i opolskiego to były mniej więcej takie ceny jak piszesz, ale udało mi się znaleźć S-Line za 500. Stelaż po złożeniu mieści się w moim małym bagażniku do połowy wypełnionym butlą z gazem więc naprawdę jest ok. Bardzo lekko się prowadzi, szybko się składa, rozkłada i wymontowuje gondole i fotelik, na razie jestem nim zachwycona, zobaczymy jak się sprawdzi "w praniu"![]()
[emoji122][emoji122][emoji122] kawał babeczki już z Twojej córeczki [emoji4]Ja już po wizycie, mała waży 1600. Przez 4 tyg przytyłam 1kg z czego 700 gram sama dzidziaOd początku +6kg
![]()
Jestem mańkutem, więc może lewoskrętna będzie dla mnie bardziej odpowiednia? [emoji23]Lewo skrętne podobno są wszystkie. Chyba chodzi o czysty kwas l askorbinowy?
Mimi2330
SuperJa już po wizycie, mała waży 1600. Przez 4 tyg przytyłam 1kg z czego 700 gram sama dzidziaOd początku +6kg
![]()
Ka.2606
Hej, hej, mam wyniki badań. Trochę bez sensu że robiłam FSH i LH teraz bo w fazie lutealnej niewiele mi to mówi... Prolaktyna i TSH super, Estradiol chyba też ok [emoji16] no ale progesteron kiepski tak jak myślałam... W poniedziałek idę do gina z wynikami swoimi i męża i zobaczymy.
Załączniki
Colorado1989
To jak z samym progesteronem byłby problem, to względnie łatwy do uregulowaniaHej, hej, mam wyniki badań. Trochę bez sensu że robiłam FSH i LH teraz bo w fazie lutealnej niewiele mi to mówi... Prolaktyna i TSH super, Estradiol chyba też ok [emoji16] no ale progesteron kiepski tak jak myślałam... W poniedziałek idę do gina z wynikami swoimi i męża i zobaczymy. Zobacz załącznik 859478
A przypomnij mi, idziesz do gina, do którego chodziłaś, czy jakiś świeży narybek? [emoji1]
Ka.2606
Byłam i niej raz półtora roku temu tylko tak kontrolnie i z zapowiedzią, że niedługo starania. Miałam rok obsuwy [emoji16]To jak z samym progesteronem byłby problem, to względnie łatwy do uregulowaniaa lh i fsh może lekarzowi przyda się do stwierdzenia, czy była owu (łącznie z uwzględnieniem progesteronu), nie pamiętam dokładnie jak to z tym było
A przypomnij mi, idziesz do gina, do którego chodziłaś, czy jakiś świeży narybek? [emoji1]
Oczekujaca123
O ja tez okolice Katowic (nawet bardzo bliskie okolice ;p) i tez szukam okazji na jakiś używany bebetto ;p chociaz mi Holland jak najbardziej na razie sie podoba.Jestem ze Śląska, okolice Katowicmonitoruję sprawę mercedesa dla Pyrka, jak wrócimy z wakacji a trafi się jakaś okazja, to upolujemy
[emoji122][emoji122][emoji122] kawał babeczki już z Twojej córeczki [emoji4]Jestem mańkutem, więc może lewoskrętna będzie dla mnie bardziej odpowiednia? [emoji23]
Mam jeszcze sporo czasu, ale wiadomo, ze jak sie chce używany to trzeba juz byc na bieżąco, zeby cos upolować
Byliśmy wczoraj oglądać nowe wozki, zeby przekonac sie na żywo jak to wyglada i stwierdzić czy na pewno taki model nam odpowiada i zostajemy przy bebetto. Pani nawet nie próbowała polecać nam nic innego; my też nic nie sugerowalismy tylko od razu pokazała nam bebetto i powiedziała, ze ma wiele droższych, ale to jej faworyt. Więc chyba to dobra decyzja;p adamexa odradzila bo cięższy.
reklama
Oczekujaca123
Ja Chorzow. Wczoraj byłam oglądać wozki w Będzinie "wozkislask" i jak ktoś chce nowy to mogę polecić, bo ceny maja ok w porównaniu do innego sklepu w Katowicach i obsługa fajna , bo doradza, a nie chca naciągnąć na jak najdroższy wozek. Mnie i tak nie przekonali i zostaje przy używanym, ale wiem, ze niekotrzy chcą nowy to polecamJa Rybnik, a po wózek jechałam do Piekar [emoji847].
Używanych szukam nawet do 50km;p jak będzie okazja to i ze 100pojade
Podziel się: