reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Gdzie ty tego synka chowasz? [emoji33] Ja miałam taki brzuch w 10tc.

Nie wiem ... [emoji55] Trzeba malucha spytać, jak on się pośród flaczków chowa [emoji16]

Ma dwa tygodnie opieki na mnie, także będzie w domu. A rana jest na razie zaklejona opatrunkiem, jutro mam go ściągnąć. Przy wypisie jak lekarz oglądał to powiedział, że bardzo ładnie się goi [emoji846]

O, to świetnie, przynajmniej są dodatkowe 2 ręce do pomocy, wiadomo że po cc musisz się oszczędzać :)q

reklama
Hej, Dziewczyny. My z Antosią jesteśmy już w domku od piątku. Musiałyśmy zostać dzień dłużej, bo mała miała żółtaczkę. Obecnie każdy dzień to nowe wyzwanie. Ba! Każda chwila to nowe wyzwanie. Nie jest łatwo, bo mała jest wymagająca, często się budzi, ciągle chce być na piersi, ale jakoś dajemy radę. Za to u mnie full wypas objawów baby blues. Łażę i ryczę, nie chce mi się jeść, masakra. Do tego dochodzi jeszcze ból po cc, codzienne zastrzyki przeciwzakrzepowe. Cieszę się, że mąż jest ze mną i stara się robić wszystko, co się da i maksymalnie mnie wyręczać.
Współczuję. Oby szybko wszystko się unormowało, abyś mogla cieszyć się macierzyństwem.

Paula, dobrze, że się odzywasz [emoji4] Mam nadzieję, że zaraz wszystko się u Ciebie unormuje i będziesz się tylko cieszyć macierzyństwem [emoji8]

Colorado który tydzień ? Wyglądasz super [emoji7][emoji106]Ja mam 30 tydzień i już wyglądam jak słoń [emoji16][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 854321
Co do wózka rozważam różne opcje jeżeli trafi mi się fajny używany to biorę używany jeżeli nie to będę kupowała nowy.
Tak ogólnie to robię się coraz bardziej eko (świruję już :D) więc szukam i szukam oczywiście w wersji eko najlepiej wózek używany bo już wywietrzona chemia.
To ja już też taki bęben mam, ale u mnie 29tc [emoji3].
Wózek już mam, ale o tym pisałam kilka stron temu.

Colorado który tydzień ? Wyglądasz super [emoji7][emoji106]Ja mam 30 tydzień i już wyglądam jak słoń [emoji16][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 854321
Co do wózka rozważam różne opcje jeżeli trafi mi się fajny używany to biorę używany jeżeli nie to będę kupowała nowy.
Tak ogólnie to robię się coraz bardziej eko (świruję już :D) więc szukam i szukam oczywiście w wersji eko najlepiej wózek używany bo już wywietrzona chemia.
Ślicznie, nie jak słoń [emoji7]

Dzięki [emoji8] tydzień u mnie 24+6 :) żaden słonik z Ciebie, przynajmniej widać, że jesteś w ciąży [emoji16]

Eko uzasadnienie też jest jak najbardziej na miejscu, o tym nawet nie pomyślałam [emoji4] do mnie najbardziej kwestia finansowa przemawia, wolę kasę na wakacje z maluchem zostawić [emoji16] i tak stwierdziłam, że gondolą pewnie za dużo nie pojeżdżę, skoro mam termin na 21.08, a ze spacerówką się zobaczy. Zresztą, mam nadzieję, że uda mi się chustować maluszka, to też nam użycie gondolki ograniczy [emoji4]

Ja się chusty boję. Jestem taka sierota, że dla mnie to nie problem potknąć się o własne nogi i wywalić na prostej drodze. Myślę, że dzidzia będzie bezpieczniejsza w wózku [emoji33]

reklama
Super brzuszek

Do góry