reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

On już wie...

Co rano przytula mi się do brzucha [emoji1]
20180505_094426.jpg

Załączniki

• 20180505_094426.jpg
    20180505_094426.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 332
reklama
Ja mam juz 30 tydzień zaczęłam oglądać wózki i zgłupiałam jak czzcytam opinie .... nie wydam kilka tys na wózek planowałam tak do 2 tys ...Czy Wy macie jakieś pomysły ?
Ja na razie czekam z wózkiem bo może dostanę po rodzeństwie [emoji4]

Na wszelki wypadek jednak oglądałam wózki w internecie i np. na olx można kupić fajne wózki dobrych marek za połowę ceny. Widziałam nawet 3 w 1 stokke za ok 1300 zł pani w ogłoszeniu pisała że po jednym dziecku.

Ja mam juz 30 tydzień zaczęłam oglądać wózki i zgłupiałam jak czzcytam opinie .... nie wydam kilka tys na wózek planowałam tak do 2 tys ...Czy Wy macie jakieś pomysły ?
Znalazłam w końcu wózek jaki mi się podoba, nowy kosztuje ok 2 tysie, z gondolami 3,5... jak trafię na olxie w przyzwoitej cienie używany to kupię. Tak samo robiłabym z innymi. Wyszukała to co mnie się podoba, a potem szukała używanego w bdb stanie, i przystępnej cenie.
Osobiście, jak bym miała mieć teraz jedno :) to szukałabym używany ABC Design.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja akurat szukam wyłącznie z drugiej ręki, na olx i mam upatrzony jeszcze jeden komis z wózkami dziecięcymi :)
U mnie budżet na karocę jeszcze bardziej skromny, bo do 700zł planujemy wydać na 2w1. Ale nie oczekuję niczego więcej, tylko żeby był w miarę lekki, wszedł do bagażnika, jeździł płynnie i miał dobrą amortyzację :) dużo jeździć zwłaszcza gondolką pewnie nie będziemy ;)
hej dziewczyny, czy wam puchną kostki? mi właśnie zaczeły coś puchnąć, szczególnie na wieczór :/
Mi jeszcze nie puchną. Tzn puchną jak siedzę i nic nie robię, dlatego staram się spacerować codziennie :) tak to na puchnięcie nic innego nie polecę, bo zawsze jak puchłam, to nie umiałam sobie z tym poradzić :(

Ka, brzucho rośnie, albo i nie [emoji23] na zdjęciu poza maluchem mieści się też dzisiejszy grill składający się z 2 kiełbasek i tony sałatki [emoji33]
20180505_221112.jpg
20180505_220259.jpg

Załączniki

• 20180505_221112.jpg
    20180505_221112.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 444
  • 20180505_220259.jpg
    20180505_220259.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 430
Do góry