LOLCIA91 Ja zawsze miesiączkowałam bardzo regularnie aczkolwiek po łyżeczkowaniu cykl mi sie wydłużył z 28 dni na 31-32 i miesiączki są bardziej bolesne i intensywne przez pierwsze dwa dni. Tłuszczyk może żle wpływać na nasze jajeczkowanie ale chyba nie ma wpływu na regularność miesiączek...tak mi się wydaje
Ja zawsze miałam bardzo nieregularne miesiaczki od samego poczatku i nie ma to zwiazku z wga bo wtedy szczupaczek chydy byłam , cykle mam w porywach od 26 dni do 55 dni a czasami nie miałam po trzy miesiace a potem krwotoki tygodniowei problemy z normalnym funkcjonowaniem ...u mnie to chyba genetyczne jest bo moja mama miała to samo i ciagle cos jej sie robiło torbiele miesniaki az w koncu miała zabieg usuniecia całej macicy w wieku 48lat .U mnie tez na zmiane albo torbiele jajnikow albo miesniaki macicy,teraz jak w ciaze zaszłam tez z trzema miesniakami zaszłam jeden o srednicy 5,5 cm juz był...zobaczymy po porodzie czy sie wchłoneły bo czasami tak sie zdaza .Z młoda jak byłam w ciazy to miałam torbiele na jajnikach ale po ciazy nie było po nich sladu zaleczyły sie ,podobno w ciazy tak sie dzieje bo organizm duzo hormonow produkuje a tym sie to cholerstwo leczy....
Ehh ja też nie wiem jak to jest z tymi miesiączkami ciekawe jak to będzie po ciąży...;-) kuźwa od wczoraj nic innego nie robie tylko przeglądam w necie jakieś info na temat zapłodnień i pęcherzyków...no nie mogę uwierzyć, że niby ciąża jest o 3 tyg mniejsza...?;O Wrr, poza tym jak byłam u gina w styczniu kiedy stwierdził ciąże to w opisie jest jak byk napisane "pęcherzyk odpowiadający 4tyg ciąży" a chyba jak by był o 3 tyg mniejszy to raczej by go nie zobczył...? jak myślicie...?