reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
No ponoć potrafią się jakieś motywy z książek czy filmów przejść do snów u mnie tak się nie dzieje. Za to jestem wniebowzieta jak dni mi się jakies egzotyczne miejsce podróży [emoji16] raz mi się Zanzibar śnił, o którym dużo myślę, to żałowałam, że się obudziłam, bo tak tam fajnie było [emoji7]Ciekawe sajgonki
Ja dziwne sny to mam, że tak powiem, z urzędu. Od kiedy pamiętam śnią mi się jakieś pierdoły. A że czytam praktycznie tylko fantasy, to wszyscy dookoła powtarzają "czytaj więcej"
[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
Luiza.
No to prawda, im więcej czytam, w sensie, że poświęcę na czytanie wieczór i pół nocy, to później bardzo żywe sny mam. Ostatnio śniło mi się że byłam na jakimś balu, w pięknej białej sukni i chciało mi się siku. Próbowałam podnieść klosz spódnicy, ale było tam tyle warstw, że nie mogłam dostać się do majtek, obudziłam się jeszcze ze słowami w głowie, że przerąbany jest żywot kobiety. Naturalnie chciało mi się do toalety
A z miejsc, to nic egzotycznego mi się nie śniło, ale wierzę, że można być złym po takim śnie
A z miejsc, to nic egzotycznego mi się nie śniło, ale wierzę, że można być złym po takim śnie
Colorado1989
Haha noooo jak śni się sikanie to trzeba się budzić [emoji16] ja raz bym tak miała awarię w łóżku, bo autentycznie śniło mi się, że jestem już w toalecie [emoji16][emoji16]No to prawda, im więcej czytam, w sensie, że poświęcę na czytanie wieczór i pół nocy, to później bardzo żywe sny mam. Ostatnio śniło mi się że byłam na jakimś balu, w pięknej białej sukni i chciało mi się siku. Próbowałam podnieść klosz spódnicy, ale było tam tyle warstw, że nie mogłam dostać się do majtek, obudziłam się jeszcze ze słowami w głowie, że przerąbany jest żywot kobiety. Naturalnie chciało mi się do toalety
Masz bardzo żywą wyobraźnię mi chyba już trochę zanikła albo kwestia tego, że jak czytam, to czytam kryminały, to jednak wolę, żeby trupy mi się nie śniły...
Sny z pełnym pęcherzem są najlepsze Zawsze jest to samo - bardzo się chce sikać, ale ciągle coś we śnie przeszkadza Albo nie ma klopa, albo jest za wysoko, albo jest w miejscu publicznym a drzwi nie ma itp. Chociaż pamiętam z dzieciństwa jakoś miałam że 12 lat i w końcu we śnie znalazłam odpowiedni kibel i skończyło się mokro [emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Mój mążul ma najlepiej, bo twierdzi, że wie, że to jest sen i inaczej reaguje w tym śnie [emoji16] ja to wszystko przeżywam i doświadczam tak samo jeśli nie bardziej jak w rzeczywistości [emoji16][emoji16]Sny z pełnym pęcherzem są najlepsze Zawsze jest to samo - bardzo się chce sikać, ale ciągle coś we śnie przeszkadza Albo nie ma klopa, albo jest za wysoko, albo jest w miejscu publicznym a drzwi nie ma itp. Chociaż pamiętam z dzieciństwa jakoś miałam że 12 lat i w końcu we śnie znalazłam odpowiedni kibel i skończyło się mokro [emoji23]
Raz to kilka dni skwaszona chodziłam, bo śniło mi się, że go zdradziłam i mu się przyznałam w tym śnie i jego mina tam sprawiła, że normalnie serce mi pękło. Masakra [emoji16]
Mimi2330
Haha fajne sny [emoji1]Luiza [emoji16] to ponoć na odwrót trzeba interpretować [emoji16]
Ja to mam takie głupie sny, do kwadratu. Kilka dni temu śniło mi się, że chodziłam na jakiś kurs wieczorami, wracałam do domu z jakimś kolesiem z tego kursu, a mój mąż był wściekły w tym śnie, że on za mną idzie i na tyłek mi się patrzy!
Inny sen to taki, że z mężem, który już nie był nim w moim śnie, poszliśmy na jakieś warsztaty z dietetycznego gotowania. Prowadził je jakiś gruby facet, który twierdził, że schudł już 50 kg, ale 50 kg jeszcze mu zostało. Na tych warsztatach uczyliśmy się robić sajgonki, które polegały na tym, że rozwijało się ugotowany makaron świderki (te duże) i w nie zawijane były warzywa [emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Edysiek
odkrywca
Ja też mam często bardzo realistyczne sny. I widzę w nich wpływ tego co oglądam bądź czytam. A nie są to raczej "lekkie" rzeczy.
W dodatku zdarza mi się krzyczeć przez sen. Na szczęście zdarza się to rzadko, ale jednak.
Mi też się zdarzyło wiele lat temu, że sikam we śnie i nie skończyło się dobrze [emoji23]
W dodatku zdarza mi się krzyczeć przez sen. Na szczęście zdarza się to rzadko, ale jednak.
Mi też się zdarzyło wiele lat temu, że sikam we śnie i nie skończyło się dobrze [emoji23]
reklama
A to mojemu dla odmiany się często śni, że go zdradzam i też jest chłop przybity [emoji23]Mój mążul ma najlepiej, bo twierdzi, że wie, że to jest sen i inaczej reaguje w tym śnie [emoji16] ja to wszystko przeżywam i doświadczam tak samo jeśli nie bardziej jak w rzeczywistości [emoji16][emoji16]
Raz to kilka dni skwaszona chodziłam, bo śniło mi się, że go zdradziłam i mu się przyznałam w tym śnie i jego mina tam sprawiła, że normalnie serce mi pękło. Masakra [emoji16]
Podziel się: